Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Η σύνθεση της ομάδας

with 6 comments

Καιρός να γνωρίσουμε του υποψήφιους του κ. Γκιουλέκα λίγο καλύτερα. Μαζί με σας και εμείς. Τα στοιχεία έχουν αλιευθεί από το Internet οπότε υπάρχουν και τα αντίστοιχα link. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι κάποια παρουσία οπότε και ορισμένοι είναι σχεδόν άγνωστοι. Η γενική εικόνα είναι ότι επέλεξε ανθρώπους από όπου μπορούσε να έχει μαζικές ψήφους, ομάδες, συνδικαλιστές, σωματεία και τα παιδιά παλιών πολιτικών. Σίγουρη συνταγή για εκλογή όπως και σίγουρη συνταγή για στασιμότητα στην πόλη.

Να τους χαιρόμαστε.

Αργυρόπουλος Γρηγόρης, μέλος δ.σ Προστασίας Τυφλών Β. Ελλάδας

Οι απέναντι πιθανόν να ενσωματώσουν τον Φώτη Μπίμπαση. Εμείς τι έχουμε;

Βακάλης Αντώνης, επιχειρηματίας

Ο κ. Βακάλης είναι γνωστός για τον πατέρα του. Είναι επίσης γνωστός για τις επιχειρήσεις του πατέρα του. Ήταν άγνωστος ως διορισμένο από την ΝΔ μέλος της Helexpo για 6 χρόνια. Επανήλθε στο πολιτικό προσκήνιο με την έκθεση ιδεών της τρίτης δημοτικού που διάβασε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Ευθυμιάδη στο “Ολύμπιον”. Τώρα, βλέποντας τον καπετάνιο να κατευθύνεται στον Μπαρμπα – Γιάννη, πρώτος από όλους εγκατέλειψε το πλοίο. Ωραίο παράδειγμα, να μην ξεχάσουμε να τον σταυρώσουμε.

Πάρτε και ένα video με τον υποψήφιο

Βύζας Βασίλης, γιατρός
Για την ακρίβεια καρδιοχειρούργος στον Κυανού Σταυρό όπως διαβάζω σε ένα pdf

Γιαννακουδάκης Δημήτρης, διαμερισματικός σύμβουλος
Πρόεδρος ΕΝΔΟΝ H φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την παλιά σχέση του κ. Γκιουλέκα με τον πρόεδρο της ΕΝΔΟΝ που κάθεται δίπλα από τον πρώην υπουργό ΜΑΘΡΑ κ. Τζίμα σε μαγαζί της πόλης που είχε το περίφημο κιτς άλογο πορτατίφ στην είσοδό του. Λέω είχε μια και από όσο ξέρω έκλεισε, παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των ΝΔ της πόλης που διοργανώνανε τα πάρτι τους εκεί.

Γκιντίκας Γιώργος, πρόεδρος Συλλόγου Κωφών Β. Ελλάδας

Γωγάκος Στέφανος, χημικός
Τον κ. Γωγάκο τον είχα γνωρίσει καμιά 15 ετία πριν σαν προϊστάμενο εκπαίδευσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιΐας. Σοβαρός κύριος. αλλά δουλειά δεν κατάφερα να κάνω μαζί του. Είναι αρκετά αστείο όμως το ότι ο κ. Γωγάκος και ο συνυποψήφιός του κ. Γιαννακουδάκης (εκτός και αν είναι συνωνυμία) εμφανίζονται στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Χημικών τμήμα Κ. και Δ. Μακεδονίας. Από ότι φαίνεται έχει κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, πρόσφατα κάτω από την εποπτεία της κυρίας Γκοτζαμάνη Κατερίνας, επίκουρης καθηγήτριας.  Σε ότι αφορά την πολιτική του δράση, εμφανίζεται μέλος της ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα μαζί με την συνηποψήφιά του κα Δερμεντζόγλου. Το καλύτερο όμως βρίσκεται στην φωτογραφία που ακολουθεί και από ότι φαίνεται διατηρεί καλές σχέσεις με τον αντίπαλο του κ. Γκιουλέκα και Ναΐτη ιππότη κ. Στεργίου μαι και ανήκουν και οι δυο στον Ρόταρυ Θεσσαλονίκης. Η πλάκα είναι ότι όπως βλέπουμε την φωτογραφία ο κ. Στεργίου είναι στην άκρη αριστερά και ο κ. Γωγάκος στην άκρη δεξιά.

Δερμεντζοπούλου Μελίνα , δικηγόρος
Κόρη του Βουλευτή της ΝΔ Έβρου Αλέξανδρου Δερμετζόπουλου Αλλά και νιόπαντρη με κουμπάρο τον κ. Γκιουλέκα. Χτύπημα κατά της οικογενειοκρατίας και της κουμπαροκρατίας

Ηταν οι γάμοι των θυγατέρων δύο βουλευτών της ΝΔ, του πρώην υπουργού κ. Γ. Σαλαγκούδη  (Β΄ Θεσσαλονίκης) και του κ. Αλ. Δερμεντζόπουλου (Εβρου). Την κυρία Μελίνα Δερμεντζοπούλου  παντρεύτηκε ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη κ. Δ. Φινοκαλιώτης  με κουμπάρο τον κ. Γκιουλέκα . Ο γάμος έγινε στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας και χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος  και ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθιμος.

Μπαμπάς και κόρη

Δρίτσα Πολυξένη, δήμαρχος Τριανδρίας

Γι’ αυτή διακιούνται να μιλήσουν οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Τριανδρίας εμείς απλά σας δίνουμε μια φωτογραφία της για να ξέρετε πως μοιάζει

Εγγλέζος Πέτρος, οικονομολόγος – γενικός γραμματέας Οικονομικού Επιμελητηρίου,
γιος του Κώστα Εγγλέζου πρώην αντιδημάρχος αρχιτεκτονικού και δημοτικός σύμβουλος για πολλά χρόνια αλλά και παλιός παράγοντας του ΠΑΟΚ. Ακόμη ένα χτύπημα κατά της οικογενειοκρατίας, κρίμα γιατί ο γιος έχει κάνει και κάποιες σοβαρές σπουδές από ότι βλέπω. Η φωτογραφία του είναι από το Facebook account του.

– Ευθυμίου Άννα, δικηγόρος
Η μια ωραία ξανθιά. Η συμπάθεια αυτού του blog. Η κα Ευθυμίου απέτυχε το 2006 να περάσει την πόρτα του δημοτικού συμβουλίου, όμως ο ΒάσιΠαπ δεν την ξέχασε. Της έδωσε μια θέση να παίζει. Αυτή της εντεταλμένης συμβούλου σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα δημιουργήσε ένα παρακλάδι του τεχνοφοβικού project της Δρ. Τάνιας Κυριακίδη, την ΜΚΟ ΝΕΟΙ (το site τους δεν φαίνεται να δουλεύει). Μαζί της εκεί το πρώην δεξί χέρι της Τάνιας. Η ΝΔ εκτίμηση το ότι έχει 2 Facebook Account (1, 2), ένα twitter account (με τελευταίο tweet στις 26/8) αλλά και blog και τις έδωσε τη θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας στη Γραμματεία Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας υπεύθυνη για τα θέματα Βορείου Ελλάδος. WOW


– Κεσόπουλος Αλέξης, αναπληρωτής πρόεδρος ΠΑΕ Ηρακλής

Υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ Ηρακλής και ανακατεύτηκε με την πρόσφατη υπόθεση που έκαψε τους κάδους του δήμου Θεσσαλονίκης. Αν βγει ελπίζω να τον κάνουν Αντιδήμαρχο καθαριότητας.

Ένας εκ των κυρίων. Ποιός; Δεν ξέρω

Κιοσσές Γιώργος, φαρμακοποιός

εκπρόσωπος του ΣΥΦΑ Θεσ/νικης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών και εδώ σταματά η πληροφορία μας.

Κυριζίδης Χρήστος, διαμερισματικός σύμβουλος

Επίσης Άγνωστος

Κωνσταντινίδης Γιώργος, δικηγόροςδιευθυντής Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης

Δεν ξέρω τι γνωρίζει από δικηγορία ο κ. Κωσταντινίδης αλλά από πιάνο φαίνεται να γνωρίζει πολλά.

Στην φωτογραφία ο κ. Κωσταντινίδης είναι στην αριστερή πλευρά μια και την δεξιά την καταλαμβάνει ο κ. Γυφτόπουλος.

– Μόσχος Κώστας, φοροτεχνικός – πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσάνων

Δεν τον ξέρω, προτιμώ όμως τον «Φουσκομπούκα» Τυχαία μέσα από ένα φόρουμ ανακάλυψα ότι υπήρχε κάποιος με το δικό του όνομα και σπουδές στην Βιομηχανική, διορισμένος από την ΝΔ διευθυντής στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Μπορεί να είναι και ο ίδιος.

Μαγόπουλος Σωτήρης, πρόεδρος ΒΕΘ

Τον κ. Μαγόπουλο τον ξέρω προσωπικά από επαγγελματική γνωριμία και τον “πάω”. Παρ’ όλα αυτά δεν νομίζω ότι έχει θέση τσο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Δεν μπορεί να έχει 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Το επιμελητήριο έχει πολύ δουλειά το ίδιο και η πόλη, Ένα από τα δυο καθήκοντά του, αν εκλεγεί, θα το εκτελεί πλημμελώς.

Μανώλης Χρήστος, πρόεδρος Ένωσης Ταεκβοντό Β. Ελλάδος

Δεν έχω πληροφορίες για τον άνθρωπο.

Ξουρή- Κουτέλη Λιάνα, διδάκτωρ διοίκησης επιχειρήσεων

Το μόνο που μπόρεσα να βρω είναι ένα επιστημονικό paper της κυρίας

Πάιδας Γιάννης, εκπαιδευτικός – πρόεδρος ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα

Νομίζω ότι η ιδιότητα τα λέει όλα και δεν αναφέρομαι στου εκπαιδευτικού. Αν και στήριξε Ντόρα δεν έφυγε μαζί της.


– Παπαδόπουλος Δημοκράτης, έμπορος

Διπλή ιδιότητα. Όπως και το ονοματεπώνυμό του και Δημοκράτης και Παπαδόπουλος… Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Υφασμάτων Θεσσαλονίκης μια και είναι έμπορος και ταυτόχρονα Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Τον δέσαμε τον γάϊδαρό μας από δυο μεριές. Πάρτε και μια φωτογραφία

– Παπαδόπουλος Νίκος, καθηγητής ΤΕΙ

Με μεταπτυχιακό τίτλο και τώρα κάνει το διδακτορικό του. Παράλληλα είναι και πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Τις έπιασε όλες τις ομάδες ο Γκιουλεκας. Επίσης απ’ ότι είδα ο άνθρωπος έγινε και μπαμπάς σήμερα, αν είναι ο ίδιος 🙂

Στάγκος Δημήτρης, οικονομολόγος

Καθηγητής στο Ανατόλια. καθαρίσαμε και με τους Alumni

Σύλλης Μανώλης, ανθοπώλης

είναι πρόεδρος του σωματίου ανθοπωλών.

Χρυσοχόου Αφροδίτη, δημοσιογράφος

στην ΕΤ3 Παρουσιάστρια του ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ έχω την εντύπωση ότι συνεργάστηκε παλιότερα και με τον Χατζηπαρασκευά.

Written by frappelections

September 16, 2010 at 5:16 pm

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ανάμεσα σε κορπορατιστικό και οικογενειοκρατικό μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση όμως πιστοί στο πελατειακό σύστημα. Συνδυασμός ναφθαλίνης.

  exiled

  September 17, 2010 at 8:42 pm

 2. Ο κύριος Κωνσταντινίδης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διευθυντής του κρατικού ωδείου, όπως αναφέρει η σελίδα του κυρίου Γκιουλέκα. Έχει το μοναδικό ρεκόρ να ζητήσουν από το υπουργείο οι καθηγητές, μαθητές και το διοικητικό συμβούλιο του Κρατικού Ωδείου να ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ μέσα στον ΠΡΩΤΟ χρόνο της θητείας του από τη θέση του διευθυντή. Αυτό είναι πρωτοφανές στα χρονικά,από τότε που ιδρύθηκε το κρατικό ωδείο προπολεμικά. Όταν το υπουργείο παίρνει μια τόσο σοβαρή απόφαση, και μάλιστα αποφασίζοντας να μην καταβάλλει τους μισθούς της σύμβασης, καταλαβαίνουμε ότι δεν πρόκειται για σύγκρουση συμφερόντων ή αντιπαλότητα με τους καθηγητές και γονείς.

  Αντιγράφω από το:
  http://www.edugate.gr/content/arxisan-ta-organa-ligo-prin-arxisoyn-ta-mathimata

  Ο σύλλογος καθηγητών έχει ενημερώσει για τα τεκταινόμενα την ηγεσία του ΥΠΠΟΤ, αξιώνοντας την παραίτηση του διευθυντή. “Πιστεύουμε ότι κάνει κακό στο ωδείο”, λένε. “Εξάλλου, είναι ένας διευθυντής υπό διωγμόν”, προσθέτουν και παραπέμπουν στο πολυνομοσχέδιο του ΥΠΠΟΤ που κατατέθηκε προ ολίγων ημερών στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, υπάρχει ρύθμιση η οποία προβλέπει ότι “λήγει αυτοδικαίως και αζημίως για το δημόσιο η θητεία του διευθυντή του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης”.

  Νίκη Γρηγοριάδου

  September 25, 2010 at 7:58 pm

  • Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, δυστυχώς την ιδιότητά του την είδαμε από τον site του κ. Γκιουλέκα. Θα αφήσω το κείμενο όπως έχει, αλλά υποθέτω ότι με την προσθήκη του σχολίου σας, η ενημέρωση είναι πλήρης

   argos

   September 26, 2010 at 12:47 am

 3. […] Άλλοι ‘θυσίασαν’ τους εαυτούς τους υπέρ των τέκνων τους που βρέθηκαν αυτά στο ψηφοδέλτιο του Γκιουλέκα. […]

 4. Δυστυχώς ο κ. Κωνσταντινίδης πλήρωσε την πολιτική εμπάθεια κάποιων συνδικαλιστών του ΚΩΘ, οι οποίοι εποφθαλμιούν τη θέση του είτε για αυτούς είτε για τους συντρόφους τους.
  Μετά την αλλαγή της Κυβέρνησης οι πιέσεις, συγκεκριμένων ατόμων από το σύλλογο καθηγητών και συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ προς το ΥΠΠΟΤ ήταν έντονες τόσο για παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και του Διευθυντή.
  Αλήθεια γιατί γονείς, μαθητές και εργαζόμενοι δεν είχαν πρόβλημα ένα χρόνο πριν από τη διοίκηση του κ.Κωνσταντινίδη, αλλά τα προβλήματα ξέσπασαν μόλις άλλαξε η κυβέρνηση;
  Ας μας πουν αυτοί που τον απομάκρυναν γιατί συνεχίζονται οι καταλήψεις, γιατί παραμένει απλήρωτο το ωρομίσθιο και βοηθητικό προσωπικό και γιατί και πάλι θέλουν να παραιτηθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ίσως γιατί και αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και δεν συμβαδίζει με τον παραλογισμό τους.

  Maria Panagiotidou

  November 4, 2010 at 11:28 am

 5. […] στο περιεχόμενο των λεγομένων του, ο κ. Κωσταντινίδης (1, 2, 3) ξεκινά την επίθεσή του προς τον δήμαρχο. Από τον […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: