Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Πρώτη Μπουτάρη

with 25 comments

Το κεντρικό σύνθημα της πρόσκλησης ήταν

Ελάτε να μιλήσουμε…
…ελάτε να αλλάξουμε μαζί την πόλη!

Μίλησε ο Μπουτάρης, δέχτηκε 10 ερωτήσεις από “επιλεγμένους” ακροατές και αυτό ήταν. Δεν ξέρω αν αυτό είναι διάλογος για τον ίδιο, στο χωριό μου τον λέμε μονόλογο.

Αλλά ας το δούμε όλο το έργο ολοκληρωμένα.

Η ώρα είναι 11 και όλοι είναι χαλλλαροί, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το χρίσμα το έχει δώσει το ΠΑΣΟΚ οπότε με την ώρα δεν τα πάμε καλά…

Ήταν όλοι εκεί :

Σίμος Δανηιλίδης, Σπύρος Βούγιας, Γιάννης Μαγκριώτης, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Λευτέρης Τζιόλας, Βαγγέλης Βενιζέλος, Νάκης Λαδόπουλος, Νίκος Κριθαρίδης, Ευαγγελία Τζαμπάζη, Στέλιος Αγγελούδης, Γρηγόρης (βαμπίρ) Χατζησάββας, Νίκος (βαμπίρ) Ακριτίδης, Μίνα (Πράντα) Ξηροτύρη, Κρίτων Αρσένης και τον Τάσο Τζήκα. Ήταν και οι άνθρωποι του συνδυασμού του, δεν είδα την κα Χοντολίδου, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Είδα και τον πρώην αντιδήμαρχο Πολιτισμού τον κ. Γυφτόπουλο, ίσως γιατί ακούστηκε ότι η γυναίκα του θα είναι υποψήφια με τον Μπουτάρη.Έξω είδα ένα σωρό δημοσιογράφους που δεν καλύπτανε όλοι την εκδήλωση αλλά και τον πρώην πρόεδρο του ΑΡΗ κ. Σκόρδα, τον διαφημιστή/ραδιοφωνατζή Μιχάλη Φωτιάδη αλλά και τον πρώην ΥΠΑ κ. Σταύρο Κωσταντινίδη που ήδη δηλώνει υποψήφιος με τον Μπουτάρη.

Μετά τα κοσμικά πάμε στην ουσία.

Μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν υποψήφιο από τον δημοσιογράφο που τον παρουσιάζει; Η απάντηση θα ήταν όχι, εκτός και αν αυτός είναι ο Στέφανος Τσιτσόπουλος (μη με πάρεις πάλι τηλέφωνο να με απειλήσεις καραγκιοζάκο).

Ο Μπουτάρης παρουσίασε τον Τσιτσόπουλο σαν ραδιοφωνατζή που είναι στον Republic. Αυτός φώναξε ότι δεν είναι αλλά ήταν και ο Μπουτάρης συνέχισε λέγοντας ότι με τον Republic τον έχει συσχετίσει. Κατάλαβα, χρόνια φίλοι…

Ο Τσιτσόπουλος είπε να μας κάνει τις συστάσεις και έβγαλε ένα χαρτί για να διαβάσει αυτά που αισθάνεται για την κίνηση και τον Μπουτάρη. πρώτα όμως μας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μέλος της κίνησης. Προφανώς θα έλεγα εγώ μια και έχω την εντύπωση ότι ψηφίζει στον τόπο του την Ξάνθη. κατ’οπιν μας έδειξε ένα βιντεάκι που ο Μπουτάρης, όταν μετά ξεκίνησε να μιλάει το χαρακτήρισε αμερικάνικου τύπου όπως τα T-Shirt και τα κουπονια.

Ο Μπουτάρης μοιράστηκε το όραμά του με μας. Ποιό όραμα; Να νοικοκυρέψει τον Δήμο και αν περισσέψουν λεφτά να κάνει και “γιορτές”. Να βρει κάποιο τρόπο να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Ποιο τρόπο; Θα τον ψάξει. Να λαμβάνει μέρος στην διοικούσα του ΑΠΘ αλλά και να δίνει υποτροφίες στον πανεπιστήμιο. Πρέπει να γίνουν και τα δυο; Μας είπε ότι μπορεί να στοίχισαν πολύ οι ποδηλατόδρομοι (1,3 εκ €) και να μην βολεύουν ιδιαίτερα, αλλά τουλάχιστον κυκλοφορούν πολλά ποδήλατα. Είναι η δεύτερη φορά που ακούω αυτή τη μαλακία, αλλά η πρώτη ήταν από ΠΑΣΟΚΟ αθηναίο που δεν γνωρίζει την πόλη. Ο Μπουτάρης τι δικαιολογία έχει;

Εκθείασε τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου τριανδρίας και θεώρησε ότι θα έπρεπε να είναι πρότυπο για την λειτουργία των διαμερισμάτων. Ίσως αγνοεί ότι η νυν δήμαρχος Τριανδρίας κατεβαίνει με τον Γκιουλέκα.

Να αλλάξει ονομασία το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και να γίνει Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Να μην υλοποιήσει τα έργα με τα πάρκα της Νέας Παραλίας. Να συνεργάζεται με τους άλλους δήμους για να γίνονται σωστές λεωφορειολωρίδες. Να….Να….Να… Α, να μην ξεχάσω. Είπε και πόσο εκτιμά τα κόμματα σε σημείο που να δώσει την εντύπωση της δήλωσης υποταγής. Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι όλοι θα δουλεύουν στον δήμο αλλά ότι δεν θα απολύσει ούτε έναν από τους 4500 κηφήνες του δήμου, μη χάσουμε και ψηφαλάκια.

Παρ’ όλα αυτά το πρώτο που έκανε ήταν να ανταλλάξει φιλιά με τον Μπαρμπουνάκη που τον αποκάλεσε συνηποψήφιο. Μη μου πεις ότι έκανε upload το βιογραφικό του;

Ο Μιραράκης/Τσιτσόπουλος διαλαλούσε την πραμάτεια του, τα T-Shirt (10€) και κουπόνια στήριξης (ΚΚΕ;) Ζητήσανε 10 ερωτήσεις αυστηρά και δεχτήκανε και την δήλωση υποταγής του Τζήκα.

Καλά ρε φίλε, αν ήταν να τον στηρίξεις έτσι γιατί δεν πήγες από την αρχή μαζί του και “γάμησες” τόσο κόσμο;

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που έιχαν το ξεχωριστό τους ενδιαφέρον. Άσχετα αν η επιλογή δεν έγινε και τόσο ξεκάθαρα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως από μια ερώτηση για παλιννοστούντες φτάσαμε στα προϊόντα μαϊμού των μαύρων και στο ρόλο της αστυνομίας στην Γερμανία.

Τα θετικά που κράτησα από όλη την συγκέντρωση ήταν :

α) ότι είχαν πάρει απόφαση και την κράτησαν, να μη μιλήσουν οι πολιτικοί

β) ότι θα αναμορφώσουν την φασιστική TV100 και σκέφτονται να βάλουν ως και πορνό ζώνη (συνέχισε έτσι και μπορεί να σε ψηφίσω, ιδίως αν εξαφανίσεις τον καιροσκόπο από δίπλα σου). Η εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο Οραήλογλου να προλογίζει την πορνό ζώνη…

Παραλειπόμενα


 • Υπήρχε δίκτυο και μάλιστα του ΠΑΣΟΚ γιατί, έμαθα μετά, κάνανε streaming την ομιλία (αλήθεια που;) αλλά ήταν κλειδωμένο. Μπουτάρη μου χρωστάς λεφτά για την Vodafone.
 • Ηχητικές εγκαταστάσεις, dj, οθόνες, χλίδα σου λέω. Ελπίζω να το περάσατε στην διαφάνεια, όλα όμως τα έξοδα, ε;
 • Ο Μπουτάρης εξήρε την ευφράδεια λόγου του Βενιζέλου στην αρχή της ομιλίας του.
 • Για Αράπογλου μίλησε αλλά Αράπογλου δεν είδαμε πουθενά.
 • Ούτε Ευθυμιάδη είδαμε. Τι γίνεται, περιμένει να ανεβάσει το βιογραφικό του;
 • Ο Νάντης Χατζηγιάννης, αν δεν κάνω λάθος, ήταν και αυτός εκεί.
 • Ο κόσμος ξεχείλιζε από το αμφιθέατρο,  αλλά μάλλον φυσικό ήταν με το όλον ΠΑΣΟΚ εκεί
 • Κάποια στιγμή που η τεχνολογία δεν βοήθησε ο Τσιτσόπουλος είπε να δηλώσει ότι την επόμενη φορά θα πάει σε εκδήλωση του Γκιουλέκα που ξέρει από τεχνολογία. Ναι ρε φίλε ακριβώς όσο ξέρεις και συ.
 • Ονόματα που ήξερα και συγκράτησα από τους ερωτώντες: Μαρία Ψαλτικίδου φίλη και με συμμετοχή σε μερικά project που δυστυχώς έκλεισε ένα δικό της καλό, Φανή Γουργούρη που δεν την ήξερα αλλά το όνομά της παίζει για να κατέβει μαζί του από την Δημοκρατική Αριστερά, Χαράλαμπος Τσαρούχας πρώην γραμματέας της παρευξεινίου τράπεζας, η Τσιλιγκαρίδου Ρεβέκκα, φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών.
 • Τελειώνοντας ο Μπουτάρης είπε ότι το σύνθημα “Μακάρι” δεν τον εκφράζει μια δημιουργεί περίεργους συνειρμούς.

Περιμένουμε να δούμε γραμμένες και ολοκληρωμένες τις θέσεις του.

Advertisements

Written by argos

September 26, 2010 at 3:29 pm

25 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Μπλιάχ…

  Dark Angel

  September 26, 2010 at 5:16 pm

 2. Μιλάμε για πολύ βαθύ πασοκ. Τζιόλας, Κριθαρίδης, Δανιηλίδης, Λαδόπουλος, Χατζησάββας και λοιποί ράντισαν τον Μπουτάρη με τη χρυσόσκονη του Γαπ.

  Κρίμα πάντως για τον Τζήκα. Πολύ κρίμα…

  Dark Angel

  September 26, 2010 at 8:15 pm

 3. Ετσι μπράβο,για να έχουν και μιά σωστή ενημέρωση τα ξενητεμένα “νειάτα”.

  George

  September 26, 2010 at 8:55 pm

 4. Θλίψη.

  Λουκάς

  September 26, 2010 at 11:43 pm

 5. Όπως πάντα πολύ καλό το ρεπορτάζ!
  Επίτρεψέ μου να συμπληρώσω στα παραλειπόμενα:
  -την αναφορά σε δημ.συμβούλους της παράταξης του Πασόκ (μεταξύ άλλων) Τανιμανίδη και Τσαρούχα (που δεν πρόλαβε να έρθει). Τους χαρακτηριστικότερους (μαζί με το Μπαρμπουνάκη) …δεινόσαυρους της αντιπολίτευσης, τους οποίους αρκετοί τους θεωρούν έκφραση και ενίοτε άλλοθι της διοίκησης ατσαλάκωτου.
  – την αναφορά και στο δήμο Συκεών ως πρότυπο, όπως η Τριανδρία που επισημαίνεις. Ανέφερε τουλάχιστον δυο φορές το όνομα του φίλου του Σίμου Δανιηλίδη ο οποίος (σύμφωνα με όσα μου είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Πεζών Γρηγ.Μαυράκης) είχε έρθει οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητό του (με πορτοκαλί κρατικές πινακίδες) και το είχε παρκάρει μπροστά στην αποθήκη σε θέση που προορίζεται για ΑμΕΑ. Ο Γ.Μ. του κόλλησε δύο αυτοκόλλητα “γαϊδάρου” στο πίσω παρμπρίζ
  – Τον αντίζηλο του Δανιηλίδη, το δήμαρχο Νεάπολης (Ιορδα-)Νάκη Λαδόπουλο, τρεις φορές Νίκο τον αποκάλεσε (χρόνια φίλοι και μ’αυτόν…).

  Βλαδίμηρος

  September 27, 2010 at 12:52 pm

 6. Νομίζω ότι ήταν πολύ ενδιαφέρον το σημείο που αναφέρθηκε στη στήριξη των κομμάτων προς την Πρωτοβουλία.
  Ανέφερε ότι στηρίζουν την πρωτοβουλία:
  το ΠΑΣΟΚ
  η Δημοκρατική Αριστερά
  και “Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ κας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ”

  Την υποστήρξη (3 post παρακάτω) της ΔΡΑΣΗΣ του Μάνου ΔΕΝ την ανέφερε, και δε νομίζω να (νομίζει κανείς ότι) του διέφυγε εκείνη τη στιγμή…

  Βλαδίμηρος

  September 27, 2010 at 1:01 pm

 7. Στην ερώτηση της Μαρίας Ψαλτικίδου (που ο Μπουτάρης είτε δεν τη θυμόταν από το 2006 είτε δεν την αναγνώρισε και την αποκάλεσε “Σαλπιγγίδου”) η οποία αναφερόταν κυρίως στο όργιο με τα τραπεζοκαθίσματα -όπως μου το επιβεβαίωσε και η ίδια μετά- ο Κυρ Γιάννης άρχισε να λέει για το παρεμπόριο των αφρικανών και των κινέζων.
  Για τα τραπεζοκαθίσματα μίλησε ελάχιστα, και πολύ …χλιαρά κατά τη γνώμη μου. Περισσότερες ήταν οι λέξεις που αφιέρωσε για τα προβλήματα που έχουν οι “φίλοι του” καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα έξοδά τους (“αέρηδες”, ανακαινίσεις κλπ).
  Όπως είπε, τους είχε συναντήσει (τους φίλους του τους φραπεδάρχες) πριν λίγες μέρες. Προφανώς εννοούσε τη συγκέντρωσή τους στο “παλαί ντε σπορ της παραλίας” (Μακεδονία Παλάς), όπου συνεδρίασαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τον αντικαπνιστικό νόμο.
  Αλλά μάλλον τον έφαγε στη στροφή ο Ψωμιάδης που έστειλε επιστολή στο υπουργείο ζητώντας αναστολή της εφαρμογής του νόμου.

  Βλαδίμηρος

  September 27, 2010 at 1:31 pm

  • Αυτό το έχουμε και σε video 🙂
   Πάντως όπως πάντα έχεις να προσθέσεις καίριες πληροφορίες

   Argos

   September 27, 2010 at 2:15 pm

 8. Για τους μετανάστες – παράνομους μικροπωλητές εξήγγειλε ότι θα τους συγκεντρώσει σε ειδικούς χώρους που θα επιτρέπεται αυτό το είδος εμπορίου. Είπε ότι σε σχέση με τα χαρτιά τους ο δήμος θα κάνει τα στραβά μάτια για κοινωνικούς λόγους. Αλλά από την άλλη ο δήμος θα είναι άτεγκτος στην περίπτωση που δε χρησιμοποιούν ταμειακή μηχανή ή κάνουν άλλες φορολογικές παραβάσεις.
  Απορία 1η: Πώς θα πάρουν ΑΦΜ οι έρμοι χωρίς “χαρτιά”; Νέο νταβατζηλίκι μου μυρίζει…

  Απορία 2η: Επειδή δεν το έλεγξα το ρωτάω εδώ: Για τα t-shirt του συνδυασμού (μόνο 10ευρώ διαλαλούσε ο κομφερανσιέ, ποικιλία χρωμάτων κλπ) έκοβαν απόδειξη;

  Βλαδίμηρος

  September 27, 2010 at 1:41 pm

  • Θα σου πω ψέμματα. μια και δεν πήγα να αγοράσω. Θα το δούμε από την πύλη της …Διαφάνειας

   Argos

   September 27, 2010 at 2:16 pm

 9. “Αυτό, αυτό, αυτό είναι σωστό
  ο Οραήλογλου να προλογίζει την ζώνη την πορνό!”

  Προεκλογικό σύνθημα που θα κάνει γκελ.

  exiled

  September 27, 2010 at 2:52 pm

 10. Οραήγλου ζω
  στο πορνό να σε δω

  Argos

  September 27, 2010 at 3:11 pm

 11. Μα αμα βγει ο Μπουταρης ρε Τom εσυ δε θα παρεις τη θεση του Oραηλογλου;;;

  Πρασινοφρουρι

  September 27, 2010 at 4:01 pm

 12. Έχει κλείσει ο Τσιτσ.

  Argos

  September 27, 2010 at 4:32 pm

 13. Μπαααα, δεν το βλέπω για τον Τσ.
  Δε γνωρίζω βέβαια από το χώρο των media, αλλά εμένα ο Τσ. μου φάνηκε σεμνό και ολιγαρκές παιδί. Και το βασικότερο, ακέραιο -ούτε για την πάρτη του, ούτε καν για τα κολλητάρια του.
  Προβλέπω να αρκεστεί στον FΜ100.
  Για να ‘χουμε μέχρι το 2012 το lifestyle ραδιόφωνο που θα μας κάνει περήφανους…

  Βλαδίμηρος

  September 27, 2010 at 5:08 pm

 14. […] Όπως έγραψε και ο argos, θέλω να δω τον Οραήλογλου να προλογίζει την ζώνη. Η […]

 15. Φυσικά και δεν με είδατε, αφού ήμουν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.
  Αλλά η μισή μου καρδιά ήταν εδώ στη Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση.
  Ελένη Χοντολίδου

  Eleni Hodolidou

  September 28, 2010 at 1:21 am

  • Ήλπιζα να σας δω για να τα πούμε από κοντά. Σας το είχα υποσχεθεί εξ’ άλλου

   Argos

   September 28, 2010 at 2:14 am

 16. Το βίντεο του frappelections με το απόσπασμα για τη ζώνη πορνό της TV100 το έχουν αναμεταδώσει (καταξεσκίσει) πολλά μέσα και φαντάζομαι πολύ περισσότερα ιστολόγια…! Δύο παραδείγματα:
  – xτες (Τρίτη) βράδυ το πρόσεξε η Αρτ. στην Ελληνοφρένεια, όπου το σήμα του ΣΚΑΙ μισοέκρυβε το σήμα του EXTRA3.
  – πριν λίγο το είδα ενσωματωμένο κανονικά σε ανάρτηση ειδησεογραφικής (λέει) ιστοσελίδας, χωρίς καμία αναφορά στην πηγή.

  Τρέχετε που τρέχετε ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για το μεράκι σας, χωρίς καμία προσδοκία υλικής ανταμοιβής (που κρίνω ότι θα ήταν θεμιτό –τουλάχιστον για τέτοιες περιπτώσεις …αναπαραγωγής από κερδοσκοπικά μέσα), το να μη σας αναφέρουν καθόλου ως πηγή, εμένα τουλάχιστον με θυμώνει.

  Προτείνω να βάζετε ένα logo-αράχνη για …προστασία ή/και προβολή που νομίζω ότι δικαιούστε απόλυτα.

  Βλαδίμηρος

  September 29, 2010 at 10:35 am

 17. Έτσι κάποιος βλέπει πόσο γελοίοι είναι. Από την μια μάχονται για τα δικά τους πνευματικά δικαιώματα, αλλά τα βασικά πνευματικά διακιώματα, την αναφορά στην πηγή τα έχουν ξεσκίσει.
  Να πάνε να γαμηθούνε. Εμείς κάνουμε αυτό που γουστάρουμ εκαι θα τους τα χώνουμε όταν πρέπει.

  Argos

  September 29, 2010 at 8:30 pm

 18. Οταν θυμώνεις Άργε τα μάτια σου παίρνουν ένα υπέροχο χρώμα

  Dark Angel

  September 29, 2010 at 9:46 pm

 19. […] όσους θέλουν να ακούσουν τι είπε, μπορούν να πάνε στο αρχικό κείμενο του frappelections όπου υπάρχει και το video, που το ξεσκίσανε όλα τα […]

 20. […] 2010, υποψήφιος by argos on October 3, 2010 Στο άρθρο μου για την πρώτη του Μπουτάρη ξεκινούσα με την πιο σημαντική αντίρρησή μου που είχε […]

 21. […] αποφασισμένος (;) να τραβήξει το σκοινί, προτίμησε να πει ναι στην ενότητα που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, ανταλλάσοντάς την με μια θέση στο ψηφοδέλτιο του […]

 22. […] Δήμαρχος είχε υποσχεθεί προεκλογικά να βελτιώσει το περιεχόμενο και άρα τα νούμερα […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: