Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Ολοι απέχουν απ’ όλους επτά χειραψίες το πολύ

leave a comment »

Ο ειδικός γαστρεντερολόγος, επικοινωνιολόγος, φυσιογνωμιστής, υπνοσοφιστής, δόκτωρ χειρομαντείας και φωτοσκοπείας Πάνος Χειρινός-Μοσχαροκεφαλίδης αναλύει για λογαριασμό του Φραπελέξιονζ επτά στιγμιότυπα απ’ την τοπική αυτοδιοίκηση βάσει της θεωρίας των επτά χειραψιών του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Του Πάνου Βλαμμένου-Συγκαμμένου

Κορνιζαρισμένο στον τοίχο το Νέο Δημαρχείο, σουβενίρ πολύτιμο για τον απελθόντα δήμαρχο.

Με ανησυχεί το γεγονός ότι αμφότεροι έχουν το ένα χέρι εκτός πλάνου, πίσω απ’ την πλάτη. Τι είδους χειρονομίες κάνουν πίσω απ’ την πλάτη τους; Τι είδους παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας; Στο πλάνο κυριαρχεί ο κ. Μπουτάρης. Αλλωστε «Μπουτάρης – Μπροστάρης», ενώ «Κουβέλης – Τα πρωτεία τι τα θέλεις;».

Κρίνοντας απ’ τη γύμνια του περιβάλλοντος χώρου, ίσως και να συναντήθηκαν τυχαία, προσερχόμενοι σε κάποια ΔΟΥ για να κάνουν περαίωση.

Λάμπουν, απ’ τη χαρά τους λάμπουν. Ή όπως λέει τ’ άλλο ελληνικό άσμα «τα μιλησαααμεεε, τα σύυυυμφωνησαμε…».

Αχ Μπουτάρη ξεχασιάρη όσων είπες προ τετραετίας περί ομοιότητος κοπράνων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.  Ο όμοιως τω όμοιω, λέει ο σοφός λαός.

Ισοσκελές τρίγωνο, γουαναμπί αψίς του θριάμβου, με κορυφή τον ΓΑΠ και στη βάση ο Μπουτάρης με τον Πώς – τον – είπαμε; Προτιμήστε τα Πανοράματος

Είδε ο πρώην τη γενιά του και αναθάρρησε η καρδιά του…

Written by panwsk

September 27, 2010 at 5:28 pm

Posted in Uncategorized

Leave a comment