Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

there shall be only one

with one comment

Επειδή το Blog δεν είναι μόνο για να κράζει αλλά και να βοηθάει τους πολίτες, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια εικόνα του ποιοι θα είναι στην τελική ευθεία των εκλογών. Για όσους ξέρουμε και το όνομα του συνδυασμού θα το βάζουμε και αυτό. Η σειρά είναι αλφαβητική ως προς το επώνυμο.

Γκιουλέκας (Ομάδα Δημιουργίας για την Θεσσαλονίκη)

Υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας και με ανακοινωμένους του υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Πάει στα σίγουρα με υποψήφιους που κουβαλάνε ψηφαλάκια και δυστυχώς χωρίς όραμα. Α, σήμερα πρέπει να άλλαξε και το site του και το έκανε πιο …συμμετοχικό, με νέους που γυρνάνε με φυλλάδια…

Ζαριανόπουλος

photo από philenews

Υποστήριξη του ΚΚΕ και ανυπαρξία στο διαδίκτυο. Γυρνά από καφενείο σε καφενείο και κάνει ότι και το ΠΑΜΕ. Θα πάρει τις ψήφους που αναλογούν στο κόμμα, ένα είναι το κόμμα και στην δεύτερη Κυριακή θα σφυρίξουν κλέφτικα.

Κλεισιάρης (Θεσσαλονίκη της ανατροπής κυβέρνησης – ΕΕ ΔΝΤ – Καλλικράτη)

Μόλις χτες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και το μόνο που γνωρίζουμε στα σίγουρα είναι ότι στηρίζζεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είπαμε δεν γουστάρουν φωτογραφίες αλλά αν η μοναδική είναι αυτή που είναι με όλους μαζί τους δικηγόρους… Είναι ο κοντός της φωτογραφίας, μπροστά στην πόρτα, αν δεν κάνω λάθος.

Μάτης (ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ)

Από οικολόγους

Στηρίζεται από το διαπαραταξιακό (Οικολόγοι-Δώδεκα και οι 36 της κας Μεταλληνού). θεωρείται ότι θα μαζέψει ψήφους από το στρατόπεδο της Αράπογλου. Στον δεύτερο γύρο δεν ξέρουμε ποιον θα υποστηρίξει.

Μηταφίδης (Θεσσαλονίκη-ανοιχτή πόλη)

Από Ελευθεροτυπία

Ο κ. Μηταφίδης θα ανακοινώσει την κάθοδό του με την στήριξη του Τσίπρα, άρα του Brand holder του ΣΥΡΙΖΑ. Η άποψή μου, πέρα από ένα σεβασμό στην ιστορία του ανδρός, που όμως την έχει εξαργυρώσει, είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει την προεδρία στην γειτονιά του, όχι την δημαρχία. Προβλέπω ότι δεν θα βγάλει ούτε έναν δημαρχιακό σύμβουλο.

Μπουτάρης (Πρωτοβουλία 2010)

pulse.gr

Η μεγάλη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ-Δ.Α. και ίσως και της Ντόρας. Θα κοντραριστεί στα ίσα με τον Γκιουλέκα αλλά όλα θα κριθούν την δεύτερη Κυριακή. Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να μαζέψει στην δεύτερη αναμέτρηση. Αν δεν τον πάρει τον δήμο με την πρώτη, φοβάμαι ότι δεν θα έχει άλλη ευκαιρία.

Παπαθεμελής (ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ)

από το site του

Η στήριξη είναι του δικού του κόμματος, Δημοκρατική Αναγέννησης και σήμερα ανακοίνωσε και τους υποψήφιους του. Στην αρχή ακούστηκε ότι έχει την στήριξη του ΛΑΟΣ, αλλά στην πορεία την έχασε. Την δεύτερη Κυριακή οι ψηφοφόροι του θα πάνε στην πιο συντηρητική επιλογή.

Στεργίου (Εξουσία Πολιτών)

Τελευταίος ο αγαπημένος μας ιππότης Ναΐτης κ. Στεργίου της Παστέρ. Υποστηρίζεται από το ΛΑΟΣ αν και προέρχεται από την ΝΔ. Η καλύτερή του κίνηση; Άνοιξε γραφεία δίπλα από το νέο δημαρχείο. Για να μην πάρει φορτηγό για την μετακόμιση…

Advertisements

Written by argos

September 30, 2010 at 1:52 am

One Response

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ας καταγραφεί και ο “επικήδειος” μιας παρολίγον υποψηφιότητας με τα λόγια ενός eκ των υποψηφίων.
  Τάδε έφη Γκιουλέκας για τον Ν. Ευθυμιάδη:
  «Φωνές και παρουσίες, όπως του Νίκου Ευθυμιάδη προσθέτουν και προσφέρουν στην πόλη. Η σημερινή απόφασή του σημαίνει την αποχώρηση από τον παρόντα προεκλογικό στίβο, μιας σημαντικής και θετικής υποψηφιότητας»

  http://www.google.com/hostednews/epa/article/ALeqM5jY_oEYbPk4eQKrG9FRarqFZCTbtA?docId=9152575

  πανωςκ

  September 30, 2010 at 7:03 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: