Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Κωλοτούμπες κάνουν και οι προοδευτικοί

with 6 comments

αν και μονοσήμαντη, η ενημέρωση της παράταξης του Μπουτάρη είνα πάντα πλήρης και μάλιστα ότι στέλνετε με e-mail ανεβαίνει και στο site.

Σήμερα γλυρω στις 7 το απόγευμα έλαβα με e-mail ένα Δελτίο Τύπου με 2 κομμάτια, το ένα ήταν η επίσκεψη του υποψηφίου σε Λαϊκή Αγορά του Β’ Δημοτικού Διαμερίσματος. Το άλλο ήταν η συνάντηση του κ. Μπουτάρη με εκπροσώπους του TV100. Το δελτίου τύπου, την ώρα που γράφω το post, δεν έχει ανέβει στο site οπότε και το αντιγράφω λέξεη προς λέξη όπως μου ήρθε :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Γιάννη Μπουτάρη

με δημοσιογράφους του ΤV 100

«Η ΤV 100 δεν θα κλείσει, θα εξυγιανθεί , θα γίνει ένας σταθμός που θα λειτουργεί με όρους διαφάνειας και δημοκρατίας και με στόχο την πλουραλιστική ενημέρωση των πολιτών» , δήλωσε σε εκπροσώπους των εργαζομένων στα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Σε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΠΘΕ ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι η Δημοτική ΡαδιοΤηλεόραση θα λειτουργεί στο εξής προς όφελος του Δήμου, δηλαδή των δημοτών της Θεσσαλονίκης , ενώ στις σκέψεις της «Πρωτοβουλίας» είναι να «ανοίξουν» τα Δημοτικά ΜΜΕ και στους υπόλοιπους Δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση, τους εργαζόμενους στη ΔΕΠΘΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γιώργος Σαράντος και οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων Μαρία Αναγνωστίδου, Όλγα Γκάλη και Γιώργος Κατσιάνης.

Επίσης συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Κουράκης και Παναγιώτης Αβραμόπουλος ( μέλος ΔΣ της ΔΕΠΘΕ) και το μέλος της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη»,  Χασδάϊ Καπόν.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δεσμεύτηκε ότι εάν την 7η Νοεμβρίου οι δημότες αναθέσουν στην «Πρωτοβουλία» τη διοίκηση του Δήμου, δεν θα υπάρξουν απολύσεις, δίχως αυτό να σημαίνει ότι για την καλύτερη αξιοποίηση των εργαζομένων  δεν θα υπάρξουν εσωτερικές μετακινήσεις εργαζομένων.

«Η Δημοτική ΡαδιοΤηλεόραση είναι ένα σημαντικό και απαραίτητο εργαλείο για το Δήμο, αλλά θα πρέπει να πάψει να είναι ελλειμματική, θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί σαν προπαγανδιστική μηχανή για τον εκάστοτε δήμαρχο. Το σκανδαλώδες στην ΤV 100 είναι ο τρόπος που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα με χρήματα των δημοτών . Αυτό ακριβώς ήθελα να καυτηριάσω όταν , απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών , προκάλεσα μιλώντας για «βραδινή ζώνη πορνό».

Ο κ. Μπουτάρης ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΔΕΠΘΕ τις προτάσεις τους για το πώς, σε πνεύμα συνεργασίας, μπορεί ποιοτικά να αναβαθμιστεί το πρόγραμμα των Δημοτικών ΜΜΕ, ενώ υποσχέθηκε να συζητηθούν σε επόμενη συνάντησή τους.

Οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων τόνισαν ότι επιθυμία όλων των εργαζομένων του κλάδου είναι η λειτουργία με βάση τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Επίσης, ανέφεραν  ότι θα πρέπει να διερευνηθούν θέματα χρηματοδότησης των δημοτικών επιχειρήσεων ενημέρωσης στις νέες συνθήκες του «Καλλικράτη», όπως επίσης οι δυνατότητες απόκτησης άδειας μεγαλύτερης εμβέλειας (όπως περιφερειακής).

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο Μπουτάρης προσπάθησε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο έκανε την δήλωση για το πορνό. Δυο σημεία της ομιλίας του ήταν ανθρώπινα. Αυτό του πορνό και η δήλωση για το χάσιμο χρόνου όταν ακούμε του πολιτικούς. Προφανώς και δεν πιστεύω ότι θα έκανε ζώνη πορνό, αν και δεν θα με χαλούσε. Βλέπω γι ακόμη μια φορά, μπροστά στην επίθεση των ΕΘΝΙΚΑΡΑΔΩΝ και στην περίπτωση να χάσει ψηφαλάκια ο κυρ Γιάννης, στρογγύλεψε τις γωνίες. Θα τον προτιμούσα να τους γράψει στα @@@ αλλά δεν το έκανε ούτε με τον Σουφλιά αλλά ούτε και με τον ατσαλάκωτο. Τώρα απλά τρίτωσε το κακό.

Για όσους θέλουν να ακούσουν τι είπε, μπορούν να πάνε στο αρχικό κείμενο του frappelections όπου υπάρχει και το video, που το ξεσκίσανε όλα τα “ενημερωτικά” blogs αλλά και μερικά κανάλια, χωρίς καμία αναφορά στην πηγή.

Written by argos

October 1, 2010 at 1:10 am

6 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Κωλοτούμπες κάνουν και οι bloggers.
  Οταν αφιέρωναν ώρες για να σχολιάζουν τις επιλογές Ψωμιάδη, που φάνταζαν γραφικές.
  Όταν κάτι “χαλάει” τον δικό μας, εφευρίσκουμε “ΕΘΝΙΚΑΡΑΔΕΣ”. Όταν εσύ Αστέρη, αφιέρωσες εκατοντάδες posts και twitterιές για να λοιδωρήσεις τον Ψωμιάδη!
  Ο γραφικός είναι γραφικός, και ο χαβαλές είναι δικαίωμα όλων, όχι μόνο δικό σου.
  Δικαίωμα στην πλακίτσα και στην καραγκιοζοποίηση έχουν όλοι, όχι μόνο οι αντι-εθνικαράδες, όπως ηλιθίως θέλεις να λέγεσαι.
  Οταν κάποιος γελά ή ξύνει τα παπάρια του (απολύτως δικαιολογημένα) με τις φαιδρές δηλώσεις Μπουτάρη, δεν κατατάσσεται σε καμιά κατηγορία “ελληναράδων” ή “εθνικαράδων” ή ξύσ’τα αρχ…με γκασμά.
  Απλά γουστάρει τον χαβαλέ του γραφικού πολιτικάντη, ακριβώς όπως εσύ τον Ψωμιάδη.

  rohamis

  October 1, 2010 at 10:54 am

 2. Για την αποκατάσταση της τάξης, το post έγινε από τον Argos και όχι από τον Asteris.
  Η ακρίβεια τόσο στην αναμετάδοση μια είδησης όσο και στον σχολιασμό της έχει σημασία…

  thanosk

  October 1, 2010 at 11:48 am

 3. Λεει ο rohamis: > Οταν κάποιος γελά … δεν κατατάσσεται σε καμιά κατηγορία “ελληναράδων” ή “εθνικαράδων” ή ξύσ’τα αρχ…με γκασμά.
  Απλά γουστάρει τον χαβαλέ του γραφικού πολιτικάντη, ακριβώς όπως εσύ τον Ψωμιάδη.

  Δεν εκφράζω καμία αντίρρηση για τον ορισμό της κατηγορίας “όσων γουστάρουν το γραφικό πολιτικάντη” που δίνει ο rohamis.

  Όμως οι “εθνικαράδες” ή τέλος πάντων όσοι δε γουστάρουν το χαβαλέ με θέματα “τάξεως & ηθικής”, πατρίδος, ορθοδοξίας κλπ υπάρχουν, και φαντάζομαι το αναγνωρίζει και ο rohamis. Κι αυτοί ήταν που έκαναν τη μεγαλόφωνη φασαρία για το θέμα. Αυτό το θέμα ανέδειξαν ξύμπασες αι δεξιαί εφημερίδαι -άλλες χλευαστικά και άλλες …φοβικά.
  Και για χάρη αυτών (“των υποκριτών σεμνότυφων και φαρισαίων”*) έκανε την κωλοτούμπα ο Μπ. Στις πιέσεις αυτών και φοβούμενος τις αντιδράσεις αυτών υπέκυψε.

  * η φράση του Μπ. στη σημερινή (1η Οκτ) εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου, σε απάντησή του σε ερώτηση ακροατή όπου επιβεβαίωσε την κωλοτούμπα λέγοντας ότι “το είχε πει χαριτολογώντας”

  Βλαδίμηρος

  October 1, 2010 at 5:07 pm

 4. Είδα μόλις τώρα στο site της Πρωτοβουλίας την ανάρτηση για “το ψηφοδέλτιο νίκης του Γιάννη Μπουτάρη”.

  Στο ποστ, παραλείπεται η απάντησή του για το “θέμα” της TV100.
  Μάλλον θέλουν να το ξεχάσουν.
  Είναι βέβαια πιθανό να μη γίνεται αναφορά επειδή ήταν απάντηση σε ερώτηση ακροάτριας (που θέλει να είναι υποψήφια) και όχι δημοσιογράφου.

  Πρόσεξα επίσης ότι ενώ σημειώνεται η παρουσία βουλευτή, πανεπιστημιακού τ.ευρωβουλευτή, δημοτικού συμβούλου (που θα …συνταξιοδοτηθεί), και δύο γραμματέων νομαρχιακών του Πασόκ πα-ρα-λεί-πε-ται η παρουσία του Μ.ΜΠΟΛΑΡΗ που σηκώθηκε στο βήμα για να φιληθεί και φωτογραφηθεί με τον κυρ-Γιάννη.
  Ντρέπονται άραγε και γι’ αυτόν όπως και για τη ΔΡΑΣΗ του Στ.Μάνου που επανειλημμένα αποφεύγουν να θυμίσουν ότι τους στηρίζει;
  Ή μήπως φοβήθηκαν ότι θα παραπονιόταν η Δημ.Αριστερά και “ξέχασαν” να αναφέρουν την παρουσία Μπόλαρη;

  Βλαδίμηρος

  October 1, 2010 at 5:33 pm

 5. Ανακάλεσε κιόλας ο Μπουτάρης; Όσο πάει και πιο γρήγορος γίνεται…

  Dark Angel

  October 2, 2010 at 3:40 am

 6. “Αίμα και σπέρμα” Αυτό δήλωσε ο Μπουτάρης για τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις περί πορνό http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=357353&ct=32&dt=29/09/2010

  thanosk

  October 4, 2010 at 10:37 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: