Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

KKE VICE

with 5 comments

Χάρη στον thanosK ανακάλυψα που “κρύβεται” ο κ. Ζαριανόπουλος. Μα που αλλού; Στο ομαδικό site της Λαϊκής Συσπείρωσης. Όλοι οι υποψήφιοι της Κ. Μακεδονίας σε ένα δύσχρηστο site όπου θα πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις τι κάνει ο Δήμαρχος της περιοχής σου. Ήμουν τυχερός και πάνω – πάνω ήταν ανακοίνωση του Ζαριανόπουλου.

Τι έκανε; Μα πήγε στην κοινότητα της Ιθάκης, που ανήκει στον Καλλικρατικό Δήμο Δέλτα, μαζί με πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων νομού Θεσσαλονίκης Βασίλη Ρέβα.  Αντιγράφω αποσπάσματα του Δελτίου Τύπου :

…ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ είναι υπέρ των στεγνών προγραμμάτων και ότι έχει πολλές επιφυλάξεις για τα προγράμματα συντήρησης που συντηρούν την εξάρτηση και δεν λύνουν το πρόβλημα.

…μιλώντας για το μέλλον, είπε ότι πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία ΠΑΜΕ-Ιθάκη-ΕΣΥΝ, να δημιουργηθεί αποκλειστικά κρατικός δημόσιος φορέας για την αντιμετώπιση του προβλήματος με άμεση κατάργηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας,…

… το νέο μοντέλο διοίκησης θα χειροτερέψει την κατάσταση στο θέμα των ναρκωτικών. Τόνισε ότι το σύστημα θέλει το νέο χειραγωγημένο, να μην παλεύει για τα προβλήματα του και να οδηγείται στα ναρκωτικά, χωρίς να έχει κάποιο όραμα για τα ζωή του….

Ολοκλήρωσε, λέγοντας ότι είναι προσωπική ευθύνη του καθένα η τοποθέτηση στις εκλογές και ότι ο κάθε εργαζόμενος δεν πρέπει να παραδοθεί στην πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μέσω ψήφισης των συνδυασμών τους ή της αποχής αλλά να τους καταψηφίσει ενισχύοντας τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ

Προφανώς κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Ο κ. Ζαριανόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ναι; Θέλησε να μιλήσει σε πρώην χρήστες για τα ναρκωτικά και προφανώς πως θα αντιμετωπίσει η διοίκησή του την μάστιγα, ε; Μιλάμε για την κοινωνική πολιτική προφανώς της παράταξής του, ε; Τον πρόεδρο του συνδικάτου οικοδόμων τον ήθελε γιατί :

α) Ο κλάδος των οικοδομών έχει πολλούς εξαρτημένους;

β) Θα του πάρουν για δουλειά κατά την διάρκεια της επανένταξης, ένας κλάδος που φθίνει;

γ) Δεν είχε πρόχειρο κάποιον ειδικό στο θέμα;

δ) Φτάνει που είναι ΚΚΕ τα άλλα δεν έχουν σημασία;

Άλλη απορεία που μου δημιουργήθηκε είναι η σύμπραξη του ΠΑΜΕ, της Ιθάκης και ΕΣΥΝ. Ένας συνδικαλιστικός φορέας, η θεραπευτική κοινότητα και μιας ΜΚΟ του ΚΚΕ θα λύσουν το πρόβλημα των Ναρκωτικών; Αυτή είναι η πρόταησ για τα Ναρκωτικά του υποψήφιου Δημάρχου; Ο Δήμος του οποίου θέλει να προΐστατε τι ακριβώς θα κάνει; Νόμιζα ότι θα έλεγε το πρόγραμμα της παράταξής του και όχι τις θέσεις του κόμματός του.

Καλό θα ήταν να άκουγα και μια πρόταση του συνδυασμού του με το τι μπορεί να κάνει ο Δήμος και όχι το Κόμμα.

Για Δ¨ημαρχο ψηφίζω κ. Ζαριανόπουλε

5 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den kratiese…

  DiaPan

  October 14, 2010 at 2:41 pm

  • Είναι αλήθεια αλλά η απορίες, στο σοβαρό τους σκέλος, είναι γνήσιες. Το πασπάλισμα έγινε επειδή το site έχει τέτοιο ύφος

   argos

   October 14, 2010 at 2:42 pm

 2. Καλά, τί σόϊ απορία είναι “γιατί πήρε μαζί του τον οικοδόμο”? Υπάρχουν “θεματικοί” υποψήφιοι μόνο? απαγορεύεται ένας οικοδόμος να έχει άποψη -ενδεχομένως και εγκυρότατη -για το πρόβλημα των ναρκωτικών? Ή μήπως τα ναρκωτικά είναι ζήτημα που χρήζει μόνο ιατρικής -άντε και νομικής -αντιμετώπισης?
  Και τέλος πάντων δεν είναι καλά αυτά που προτείνει το ΚΚΕ? Πες μας αυτό, και όχι σαχλαμάρες τύπου για δήμαρχο ψηφίζω…

  Κάποιος

  October 20, 2010 at 3:01 pm

  • Αν πήγαινε στο εργοτάξιο του μετρό και είχε μαζί του έναν ψυχολόγο, πόσο λογικό θα σου φαινότανε; Δεν θα είχες συνειρμούς περίεργους;
   Ναι, ο Συνδικαλιστής οικοδόμος μπορεί να έχει άποψη για τα ναρκωτικά. Το πόσο έγκυρη είναι άλλο θέμα. Όσο για τον αν χρήζει αλλης αντιμετώπισης, εκτός της ιατρικής και νομικής, πιθανότατα ναι. Κατά πόσο όμως χρήζει τεκτονικής αντιμετώπισης;
   Αν είναι καλά αυτά που προτείνει το ΚΚΕ; Αυτό είναι θέμα θεώρησης των πραγμάτων και προφανώς εδώ δεν κάνω αντιπολίτευση στο ΚΚΕ, ερωτήσεις κάνω. Πάντως εξακολουθώ να ψηφίζω για δήμαρχο, ακόμα και αν εσύ θεωρείς ότι λέω σαχλαμάρες

   Argos

   October 20, 2010 at 3:41 pm

   • Ρε φίλε ΟΚ. Για Δήμαρχο ψηφίζεις κι εσύ κι εγώ και όλοι μας. Ο Δήμαρχος πώς δηλαδή θα αντιμετωπίσει το ζήτημα των ναρκωτικών? Δεν έχει γενικότερη πολιτική θεώρηση?
    Αυτό λέω εν ολίγοις.
    Κατά τα άλλα για τον οικοδόμο κλπ.: τεκτονικής αντιμετώπισης δεν νομίζω ότι χρήζει το θέμα ούτε κι εγώ. Αλλά από την άλλη δεν υπάρχουν -για τις πολιτικές διαδιακσίες εννοώ -“ειδικοί”. Όταν στα δικαστήρια μας ήρθε η Καίλή π.χ. δεν την κράξαμε του τύπου τι δουλειά έχεις εσύ εδώ που είσαι αρχιτέκτονας..

    Υ.Γ. Παρά τα ως άνω, οφείλω να ομολογήσω τη θλίψη μου που δε ζω στην Παιονία να ψηφίσω Λαπόρδα.

    Κάποιος

    October 20, 2010 at 7:27 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: