Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Όχι στον ερωτισμό

with 11 comments

© Edouard Coquecigrue

Μετά την κωλοτούμπα του Μπουτάρη σχετικά με την ζώνη πορνό στο TV100 και ο Μάρκος Μπόλαρης απέσυρε από το ψηφοδέλτιο του τον Θεόδωρο Γκαζέπη σκηνοθέτη ερωτικών ταινιών υποκύπτοντας και αυτός στις αντιδράσεις των απανταχού υπερασπιστών της ‘τάξεως και ηθικής’ αυτής της πόλης.

 

 

 

 
Και εγώ να ρωτήσω:
– Οι ίδιοι που φωνάζουν για το πορνό δεν είναι οι ίδιοι που φωνάζουν για την υπογεννητικότητα και ότι θα μας κατακλήσουν οι απανταχού ‘βάρβαροι’; Δεν διαβάζουν ότι η οικονομική κρίση έχει ρίξει την λίμπιντο των Ελλήνων;
Πως ελπίζουν να την ανορθώσουν; Με κηρύγματα του Άνθιμου περί ‘αυξάνεστε και πληθύνεστε‘;
– Και αυτοί οι προοδευτικοί βρε παιδί μου καθόλου τσαγανό δεν έχουν; Ούτε μια απλή επιλογή υποψηφίου δεν μπορούν να υπερασπιστούν;

Τελικά οι επιλογές του Θεσσαλονικιού είναι ανάμεσα στην μιζέρια και στην μιζέρια

 

Advertisements

Written by thanosk

October 22, 2010 at 10:21 am

11 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Η τελευταία πρόταση νομίζω δε δικαιολογείται.

  Εξισώνεις τελείως ανόμοια πράγματα, από τη μία έχουμε κάποιον που διατυπώνει δημόσιο λόγο πρωτότυπο ειδικά για την πόλη και υπό το βάρος να χαθεί το δάσος χάριν του δέντρου απλώς στρογγυλεύει τις γωνίες (ο χαρακτηρισμός κωλοτούμπα είναι θεωρώ υπερβολικός) και από την άλλη έχεις έναν αφόρητα πληκτικό και ξύλινο λόγο που τελικά δε μπορείς να ξέρεις και πόσο αληθινός είναι ή απλώς προκατασκευασμένος για ένα κοινό που είναι γνωστό πόσο συντηρητικό είναι.

  Fil

  October 22, 2010 at 10:58 am

  • Μα για το ότι στρογγυλεύουν τις γωνίες θεωρώ ότι είναι εξίσου μίζεροι.
   Σήμερα στρογγύλεψαν τις γωνίες για αυτό, αύριο για ποιο πράγμα θα το κάνουν;
   Και στο τέλος από το πολύ στρογγύλεμα δεν θα διαφέρουν σε τίποτα από τους άλλους.

   Οι αλλαγές και οι ρήξεις θέλουν γωνίες πάνω στις οποίες κάποιοι θα κοπούν και θα ματώσουν, και όχι λείες επιφάνειες όπου θα χαλαρώσουν και θα αποκοιμηθούν

   thanosk

   October 22, 2010 at 11:03 am

 2. προφανώς ο κ. Μπόλαρης με αδελφό, έμπορο εκκλησιαστικών ειδών, ενέδωσε σε διαμαρτυρίες των πελατών του αδελφού του. Υποθέτω σαν πολύτεκνος τα παιδιά του του τα έφερε ο πελαργός.

  Argos

  October 22, 2010 at 11:03 am

 3. Δε θεωρώ μιζέρια να μην επιτρέπεις στον αντίπαλο να σε ξεσκίσει επικοινωνιακά για κάτι ασήμαντο που απλά πουλάει σα θέμα. Είναι χαζό να χαρίζεις στον άλλο τέτοιο πλεονέκτημα.
  Ομολογώ πάντως ότι δεν έχω δει video από την εν λόγω δήλωση μόνο γραπτή αναπαραγωγή, επομένως δε μπορώ να κρίνω τελείως αντικειμενικά το μέγεθος της αναδίπλωσης. Από ένα link πάντως που είχατε στο “ΒΗΜΑ” σε προηγούμενο post, μου φάνηκε ότι για ακόμη μία φορά πολύς ντόρος για το τίποτα.

  Fil

  October 22, 2010 at 11:39 am

  • Μιζέρια είναι να κάνεις μια επιλογή γνωρίζοντας το ποιος είναι ο άνθρωπος που επιλέγεις και μετά από αντιδράσεις να αναδιπλώνεσαι. Αν φοβόσουν τις αντιδράσεις ας μην τον επέλεγες από την αρχή. Γιατί δεν πάω καν στην περίπτωση να μην ήξερε ο Μπόλαρης ποιος ήταν ο υποψήφιος που επέλεγε.

   Όσο για τον Μπουτάρη το θέμα πράγματι ήταν ανύπαρκτο. Δες το video που τράβηξε ο Argos (στο τέλος του post https://frappelections.wordpress.com/2010/09/26/1st_boutaris/). Και αντί να βγει και να εξηγήσει τι πραγματικά θέλει να κάνει με το TV100 μόνο απολογούμενος δεν ήταν για μια παντελώς ασήμαντη είδηση.

   thanosk

   October 22, 2010 at 3:18 pm

 4. Άλλη μια απόδειξη για τη διαφορά αντίληψης:

  “Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι…κατά την άποψή του το γήπεδο θα πρέπει να φύγει από εκεί «για να ανασάνει λιγάκι η περιοχή» και τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός μεγάλου πάρκου στο σημείο στο οποίο σήμερα βρίσκεται ο… «Ναός μας»…”

  διαβάστε και το υπόλοιπο άρθρο

  http://taxalia.blogspot.com/2010/10/debate-tv100.html

  Ο κ. Μπουτάρης μόλις έχασε κάποιες χιλιάδες ψήφους καθώς όλοι ξέρουν ότι η μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ επιθυμεί το νέο γήπεδο να γίνει στο ίδιο σημείο, αλλά είπε το αυτονόητο! Ότι δε νοείται ανακατασκευή του γηπέδου στο κέντρο της πόλης. Ο δε υποψήφιος του κ.Γκιουλέκα μόλις εξασφάλισε την εκλογή του και μιμήθηκε άριστα τον ηγέτη του ψηφοδελτίου: Ό,τι θέλουν τα παιδιά…

  Fil

  October 22, 2010 at 12:49 pm

 5. Για το θέμα του Μπόλαρη δε διαφωνώ καθόλου και δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Γενικά η υποψηφιότητα αυτή δε σηκώνει σχολιασμό (βλ. δηλώσεις του “δε μπορούσα να πω όχι στον πρόεδρο” (χάρη μας κάνεις δηλαδή;), συμμετοχή Πασχαλίδη).
  Thanks για το βίντεο, αυτό που διαπίστωσα είναι ότι δεν το είπε με τον τρόπο με τον οποίο πήγε να το καλύψει μετά. Δεν το είπε δηλαδή σαρκαστικά αλλά φαίνεται να κυριολεκτεί. Μεγάλη του βλακεία που τα γύρισε. Υποθέτω θεώρησε ότι θα γινόταν η εκλογική του καταδίκη αν επέμενε και νομίζω δεν είχε και άδικο αν το σκέφτηκε, γέμισε ο τόπος σκανδαλισμένους πουριτανούς, ακόμη και νέοι άνθρωποι, γελοιότητες…

  Fil

  October 22, 2010 at 4:55 pm

 6. Οι κοπέλες που παίζουν στα πορνό βιάζονται, συνήθως με αντάλαγμα πρέζα.
  Δεν θέλω το κανάλι του δήμου να δείχνει βιασμούς για να ανεβαίνει η λίμπιντο μερικών. Πάει να πει ότι μπαίνω στο ίδιο καζάνι με τους ορθόδοξους μουντζα-χεντίν (υπογεννητικότητα, “βάρβαροι”, κλπ);

  evan5

  October 22, 2010 at 5:21 pm

  • Η αντίδραση των υπερασπιστών της ‘τάξεως και ηθικής’ θα ήταν ακριβώς η ίδια ακόμη και αν ο Μπουτάρης έλεγε πως θα δείχνει Ιαπωνέζικα Hentai ή την Druuna του Serpieri που δεν υπάρχει θέμα εκμετάλλευσης γυναικών μια και μιλάμε για cartoon.

   Το σχόλιο για την λίμπιντο και την ανόρθωση της από λόγους του Άνθιμου ήταν καθαρά ειρωνικό . Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θεωρούν οτιδήποτε ερωτικό βρώμικο μέσα στην ψευτο-υποκριτική τους σεμνοτυφία.

   thanosk

   October 22, 2010 at 6:54 pm

 7. Δεν σώνεται αυτή η δύστυχη πόλη από την μιζέρια και την προκατάληψη. Δυστυχώς.
  Ευτυχώς όμως βρέχει συχνά και η βροχή ξεπλένει τα πάντα. Ακόμη και τα στίφη των μαυροντυμένων που ορύονται στις επάλξεις υπερασπιζόμενοι ιερά και όσια ενώ ταυτόχρονα μοιράζουν κρίνα για τη διαιώνιση των Ελλένηδων. Είναι αστείο να συζητάμε για πορνό σε δημοτικό κανάλι ενώ υπάρχει το δίκτυο και κανάλια που το προσφέρουν απλόχερα. Ομως επικοινωνιακά η “Βλακική Αγέλη” (Λεμπέσης) χρησιμοποιεί ιερότητες και απαγορευμένα μήλα για να πετύχει το στόχο της.

  Dark Angel

  October 22, 2010 at 5:35 pm

 8. Evan σαφώς και όχι και αυτό που αναφέρεις είναι σωστό επιχείρημα αλλά
  1. Κανείς από αυτούς που ωρύονται δεν το κάνουν για το λόγο που αναφέρεις αλλά από υποκριτική σεμνοτυφία.
  2. Το πόσο συχνά ισχύει αυτή η συνθήκη είναι αμφίβολο. Γιατί κάλλιστα μπορεί να είναι και ενήλικες αποφάσεις με γνώμονα το κέρδος.

  Αλλά ναι, η ζήτηση δημιουργεί την προσφορά και αυτή τροφοδοτεί την εκμετάλλευση που αναφέρεις. Για το λόγο αυτό θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ανήθικο να συμβάλλεις.
  Βέβαια το βασικό πρόβλημα δε λύνεται γιατί η εξάρτηση παραμένει και θα τροφοδοτήσει αναπόφευκτα άλλου είδους εκμετάλλευση.

  Fil

  October 22, 2010 at 6:11 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: