Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Debate part II

leave a comment »

Κάτι η βροχή, κάτι ο Ραγκούσης που θα μιλούσε στο Ηλέκτρα Παλάς και κάτι η διακαναλική, ο Κόσμος στο Debate της Μακεδονίας ήταν λιγότερος από τον μισό από ότι σ’ αυτό των δημάρχων.

Χωρίς τον Κωσταντινίδη

Αυτή την φορά στην ώρα τους ήταν όλοι εκτός του κ. Κωσταντινίδη του ΚΚΕ.

Έχοντας μάθει από το προηγούμενο Debate αυτή την φορά η Μακεδονία έκανε χρήση του κόφτη φωνής και η απειλή και μόνο του συστήματος συμμάζεψε όλους τους συμμετέχοντες.

Η δουλειά του Σκαμπαρδώνη έγινε πιο εύκολη τα αστεία του σαφώς καλύτερα αλλά ο καναπές ήταν πάλι άβολος

Αλλά ας δούμε τα highlights του Debate

Το σετάκι των δημοσιογράφων ίδιο αλλά η σειρά που κάτσανε διαφορετική. Οι γυναίκες ανάμεσα στους άντρες. Για προστασία υποθέτω.

Ο Κωσταντινίδης του ΚΚΕ ήρθε ακριβώς την ώρα που θα έπρεπε να του απευθύνουν την πρώτη ερώτηση.

Σε γενικές γραμμές όλοι τηρήσανε τους χρόνους τους και είχαμε περιπτώσεις όπου περίσσεψαν και δευτερόλεπτα. Χειροκροτήματα είχαμε σε απάντηση του Κούτρα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  και του Κωσταντινίδη του ΚΚΕ. Κάποια στιγμή που κάποιοι πήγαν να χειροκροτήσουν τον Βελόπουλο, τους έκοψε με το χέρι του.

Στην πρώτη ερώτηση της κας Πλήκα στον Βελόπουλο, η απάντησή του ήρθε επιθετική για τον τονισμό του ΛΑΟΣ. Αφού τέλειωσε η απάντηση η κα Πλήκα, εκτός μικροφώνου του ζήτησε να μην την μαλλώνει και αυτός απάντησε ότι υπόμνηση έκανε για το όνομα. Η κα Πλήκα είπε ότι ξέρει πως θέλει να το λέει και ο Βελόπουλος της ζήτησε να το λέει όπως πρέπει. Όλα αυτά όχι και τόσο ..ευγενικά.

Την ωραία ερώτηση την έκανε ο Ηλιάδης στον Ψωμιάδη, για τα σκανδαλάκια του, αυτός μίλησε για παπαγαλάκια στις εφημερίδες και τελικά απάντηση δεν έδωσε, μια και παρέπεμψε τον δημοσιογράφο στην δικαιοσύνη και του είπε ότι δεν έχει καταδικαστεί. Ο Ηλιάδης επέμενε και του θύμισε ότι έχει καταδικαστεί για άλλη υπόθεση. Ο Ψωμιάδης παρέπεμψε πάλι τον δημοσιογράφο στην δικαιοσύνη και έληξε έτσι η όλη ιστορία.

Οι ερωταπαντήσεις σε τρια βίντεο.

 

 

 

Ο Μπόλαρης μου έκανε εντύπωση με τον τρόπο που απαντούσε ώσπου στην δεύτερη ερώτηση που του έκανε η κα Πλήκα πρόσεξα ότι η κυρία μπροστά μου κρατούσε ένα χαρτί όπου υπήρχε ένα σημείωμα χειρόγραφο. Ήταν ακριβώς η ερώτηση της δημοσιογράφου.

Τράβηξα μια φωτογραφία με το κινητό, δυστυχώς όχι και τόσο καλή. Η κυρία δίπλωσε το χαρτί και το έδωσε σε μια άλλη μπροστά της. Αργότερα έμαθα ότι η δεύτερη ανήκει στο γραφείο τύπου του κ. Ψωμιάδη. Αν οι ερωτήσεις του Μπόλαρη ήταν στα χέρια του Ψωμιάδη, να υποθέσω ότι καμία ερώτηση δεν εξέπληξε τους “μονομάχους”;

Ωραίο Debate.

Η κυρία όπως την φωτογράφησα αργότερα με την φωτογραφική μηχανή μου.

Ο κ. Πασχαλίδης έφυγε νωρίς…

Στις ερωτήσεις που απηύθυναν ο ένας υποψήφιος στον άλλο είχαμε το καταπληκτικό, όλοι να ρωτήσουν τον Μπόλαρη εκτός από τον Τρεμόπουλο που ρώτησε τον Ψωμιάδη και τον Ψωμιάδη που αφού τοποθετήθηκε για πόση ώρα, που ρώτησε τον Τρεμόπουλο. Περιττό να πω ότι ο Ψωμιάδης πάλι δεν απάντησε για τα σκανδαλάκια του.

Ο Μπόλαρης ρώτησε τον Ψωμιάδη που θα βρει τα λεφτά για το πρόγραμμα που εξήγγειλε. Προφανώς απάντησε ότι ήθελε. Ως και μπράβο έδωσε στον Ραγκούση και στον ΓΑΠ για τον Καλλικράτη. Τα λεφτά δεν είπε που θα τα βρει.

Ο Διονύσης Ψωμιάδης πάντως ικανοποιημένος φάνηκε στο τέλος.

Η Ξυροτήρη ξέφυγε εκτός χρόνου στην τοποθέτησή της. Επίσης δεν μπόρεσε να απαντήση πειστικά για την στήριξη του κόμματός της κοινού υποψηφίου στον Δήμο αλλά για ξεχωριστή κάθοδο στην περιφέρεια.

Στην τοποθέτησή του ο Βελόπουλος υποστήριξε την θέση του όσοι δεν θέλουν να μην τον ψηφίσουν αλλά να ψηφίσουν μικρότερα κόμματα με άξιους ανθρώπους όπως την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή τον Τρεμόπουλο, αρκεί να τιμωρήσουν τα 2 μεγάλα κόμματα.

Στην δική του τοποθέτηση ο Ψωμιάδης υποστήριξε ότι τιμά μόνο το ΚΚΕ για τις σταθερές του θέσεις.

Το “Debate” έληξε γρήγορα και ανώδυνα έτσι ώστε να πάνε όλοι να ακούσουν τον ΓΑΠ να λέει ” Η ψηφίζετε τους δικούς μου ή χρεωκοπούμε

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: