Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Τα μενού : ΝΔ

with 2 comments

Παρ’ ότι δεν είναι είδηση, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στις τοπικές μας λίστες των υποψηφίων. Σήμερα ξεκινάμε από την λίστα της ΝΔ, προσπαθώντας να βρούμε ποιοί είναι οι υποψήφιοι.

1 ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
2 ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
3 ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΔΑΦΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
4 ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
5 ΔΙΑΛΥΝΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ
6 ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
7 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
8 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
9 ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΣΗΜΕΛΑ (ΜΕΛΙΝΑ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
10 ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
11 ΚΥΡΙΛΛΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΦΑΙΗ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
12 ΜΗΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
13 ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΜΗΧΑΝ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
14 ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ
15 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
16 ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
17 ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
18 ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ
19 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ
20 ΤΣΑΡΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
2 ΓΡΑΙΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
3 ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΑΤΡΟΣ
4 ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
5 ΚΟΑΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
6 ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α. – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
7 ΠΑΝΤΟΥΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΣ
8 ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ ΑΔΑΜ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
9 ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Α’ Θεσσαλονίκης

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ    ΚΩΣΤΑΣ    ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σκέφτηκα ότι αυτη είναι η πιο χαρακτηριστική φωτογραφία του

Δεν ξέρω αν τον θυμάστε αλλά είναι αυτός που ξεκινώντας την πρωθυπουργία του, γάμησε λεκτικά τους “νταβατζήδες”, καθώς έτρωγε τα σουβλάκια του για να καταλήξει να τον μ@@@@ουν οι νταβατζήδες. Είναι ο ίδιος που του παρακολουθούσαν το τηλέφωνο και δεν βρήκε ποιος, ο ίδιος που είπε το περίφημο “Νόμιμο και ηθικό” ο ίδιος που με την κυβέρνησή του διπλασίασε το χρέος που είχαν δημιουργήσει οι άλλοι άχρηστοι στην χώρα. Πολλοί μπορεί  και να τον γνωρίζουνε σαν τον πρωταθλητή του Playstation. Από όσο μπόρεσα να διαβάσω σε κάποια άρθρα, ακόμα και αν πάρει μια θέση στην Α Θεσαλονίκης η ΝΔ, δικαιωματικά την παίρνει ο Κωστάκης μια και είναι πρώην πρωθυπουργός και είναι εκτός σταυροδοσίας. Αν θέλετε λοιπόν να τον τιμωρήσετε και είστε ΝΔ τότε δεν θα πρέπει να ψηφίσετε ΝΔ. Αν σας έχει αγγίξει η υποτιθέμενη απόπειρα δολοφονίας του ψηφίστε ΝΔ. Αλλά μάλλον χάρη θα του κάνετε αν δεν τον βγάλετε.

ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

Στους Θεσσαλονικιούς ο Βεζυρτζής είναι γνωστός από τα παραγοντιλίκια του ΠΑΟΚ και από εκεί για τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Το 2010 αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στην Θέρμη. Αντιγράφω από φίλα προσκίμενο blog, προς τον Βεζυρτζή, εκείνης της εποχής :

Όσο για το Βεζυρτζή τους αιφνιδίασε όλους. Ο Παπαδοπουλος και το επιτέλειο του είχαν μαύρα μεσάνυχτα για τις κινήσεις του πρωην προέδρου του ΠΑΟΚ, ο οποίος, με το που κατεβηκε, ένωσε όλους τους δεξιούς. Προφανώς θα ενταχθουν και οι Καρατζαφερηδες και έτσι θα έχουμε από το τίποτα μια χαρα ματσάκι.

Υ.Γ. Πόσα ΠΑΟΚΙΑ προλαβαίνουν να μεταδημοτεύσουν μεχρι τις 31 Αυγούστου στη Θερμη;

Υ.Γ. Σε περίπτωση εκλογής του ο Βεζυρτζής θα πάρει ειδικούς σύμβούλους το Μάκη το Μανάβη, το τζαμαλίκο και τον Τουρσουνιδη;

Υ.Γ. Τις δημόσιες σχέσεις και το γραφείο τύπου θα το αναλάβει ο Μίνος;

Τουλάχιστον ξέρουμε το επίπεδο των ψηφοφόρων του. Αν λοιπόν μπερδεύεις τον ΜΠΑΟΚ με την πολιτική, μπορείς άνετα να τον σταυρώσεις. Το ότι δεν τον άκουσες πουθενά να μιλάει για το χάλι που υπάρχει, το ότι δεν τον έχεις πετύχει πουθενά αλλού εκτός από το γήπεδο, δεν χρειάζεται να σε απασχολεί εσύ ΜΠΑΟΚ είσαι.

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΔΑΦΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

WTF is Γαλιατσάτου;;;; Ούτε στην ΝΔ Θεσσαλονίκης ξέρουνε ποια είναι. Σήμερα δεν υπάρχει βιογραφικό της ενώ έχουν για όλους τους άλλους υποψήφιους.

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Δεν θα επαναλάβω όσα έχουμε γράψει στο frappelections για τον Γκιουλέκα. θα σας δώσω το link με το tag του Γκιουλέκα έτσι ώστε να διαβάσετε με την ησυχία σας για τον νυν και υποψήφιο βουλευτή. Απλά να θυμίσω ότι η παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης δεν ήταν και η καλύτερη γιατί είτε έλειπε, είτε ερχόταν έλεγε τι ήθελε και γυρνούσε αυθημερόν στην Αθήνα ή γιατί όταν μιλούσε ξεχνούσε που βρισκότανε.

ΔΙΑΛΥΝΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ

Την κα Διαλυνά δεν την ήξερα αλλά ψάχνοντας διαπίστωσα ότι το 2009 είχε ξανακατέβει υποψήφια και μάλιστα είχε στήσει και ένα blog. Τελευταία ανάρτηση στις 27/9/2009. Η φωτογραφία της κας Διαλυνά είναι από το Blog της. Ποιο γνωστή στην Θεσσαλονίκη από την ίδια, είναι ο πατέρας της, τον οποίο οι Αθηναίοι ίσως να τον θυμούνται από διάφορες “καλτ” τηλεοπτικές εκπομπές. Σ αυτή την φάση μας ενδιαφέρει η κόρη οπότε θα χρησιμοποιήσω 2-3 πράγματα που είπε σε συνέντευξή της το 2009 και την οποία έχει στο blog της :

10. Ποιον πολιτικό έχεις πρότυπο και γιατί.

Τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για τη διορατικότητα και την αποφασιστικότητά του να εντάξει τη χώρα μας στην ΕΟΚ, εξασφαλίζοντας της έτσι ένα πιο σίγουρο μέλλον και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των Ελλήνων.

Μάλιστα. Προφανώς αγνοεί την προ 1974 ιστορία του Καραμανλή. Ωραία πρότυπα για νέο κορίτσι.

11. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Κώστα Καραμανλή;

Ένας σύγχρονος ηγέτης, μαχητικός και ειλικρινής.

Δικό σας

12. Πιστεύεις πως έκανε λάθη σαν πρωθυπουργός και ποια ήταν αυτά;

Και οι πρωθυπουργοί είναι άνθρωποι και οι άνθρωποι δεν είναι αλάνθαστοι. Ενίοτε κάνουν λάθη και οι λαοί και η ιστορία τους κρίνουν. Το ποια είναι αυτά πρώτος ο ίδιος τα είπε δημόσια στις συνεντεύξεις του.

Και αφού τα είπε συγχωρέθηκε, γιατί είναι άνθρωπος βρε. Ανίκανος, αλλά άνθρωπος

13. Γιατί να σε ψηφίσει ο κόσμος;

Διότι είμαι ένα νέο πρόσωπο, άφθαρτο με διάθεση να προσφέρει στην πόλη του και στην χώρα του πιστεύοντας ότι πάντα υπάρχουν λύσεις και διέξοδα.

Ευτυχώς που ξέρουμε ακριβώς γιατί πρέπει να την ψηφίσουμε. Ίσως θα ήταν καλύτερο για την κα Διαλυνά να δημιουργήσει ένα φωτοblog. Νομίζω ότι δεν της ταιριάζουν οι συνεντεύξεις.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Λυπάμαι που ο κ. Ιωαννίδης προτίμησε την ιδιότητά του ως βουλευτής από αυτήν ως προπονητής. Βέβαια είχε και μια άλλη ιδιότητα ως υπάλληλος της Αγροτικής Τράπεζας αλλά αυτήν δεν την πολυ αναφέρει. Ίσως γιατί δεν ήταν και τόσο συχνά στο πόστο του. Στην φωτογραφία (από το προσωπικό μου αρχείο) τον βλέπετε στην Σαμαρίνα να φωτογραφίζεται καμαρωτός μπας και τον θυμηθούν στις επόμενες εκλογές.

ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ    ΠΑΝΤΕΛΗΣ    ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Ο κ. Καζαντζίδης όχι μόνο είναι μέλος της ΝΔ αλλά από ότι λέει και ο ίδιος στο βιογραφικό του, την περίοδο 2009-2010 (τουλάχιστον) δούλευε σαν συμβασιούχος στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Δηλαδή επί Παπαγεωργόπουλου, εντελώς τυχαία το δικό μας παιδί είχε προσληφθεί σαν συμβασιούχος στον Δήμο… Η φωτογραφία του από το site της ΝΔ Θεσσαλονίκης όπου και το μίνι βιογραφικό του.

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ    ΣΤΑΥΡΟΣ    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

η φωτό από ΝΔ Θεσσαλονίκης

Τι να πω για τον Σταύρο. Ο πιο αθόρυβος υπουργός. Όταν δεν κάνεις τίποτα δεν κάνεις και λάθη. Το μόνο που θυμάμαι από αυτόν είναι το σύνθημα που είχε στο γραφείο του επί της Τσιμισκή και Δημ. Γούναρη, την πρώτη φορά που κατέβαινε υποψήφιος. Το νόημα ήταν ‘Ψηφίστε με για να ομορφύνει η Βουλή” ή κάτι παρόμοιο, δεν παίρνω και όρκο.

ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ    ΣΗΜΕΛΑ (ΜΕΛΙΝΑ)    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Μαζί με τον Χρήστο Νικολαΐδη. Η φωτογραφία του Νώντα Στυλιανίδη από το site του http://www.photoreportage.gr

Εδώ η ΝΔ χτύπησε φλέβα. Αμφιλεγόμενη δημοσιογράφος, χωρίς ιδιαίτερες φιλίες στον επαγγελματικό της χώρο. Κατά πολλούς αδίστακτη, κατ άλλους “άφιλη”, εμείς δεν έχουμε προσωπική άποψη αλλά από ότι μαθαίνουμε οι συνάδελφοί της  δεν την αγαπάνε και ιδιαίτερα. Κυκλοφορεί μια φήμη ότι αυτή ήταν η …αιτία που έγινε τόσο πετυχημένη η Πόπη Τσαπανίδου. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τον Αντένα Θεσσαλονίκης και κυρίως από το ραδιόφωνο που έβγαινε κάθε πρωί και τσίριζε, ανακατεύτηκε με διάφορα γραφεία τύπου φανερά και όπως πολλοί διαδίδουν, και κρυφά. Επί ΝΔ πήρε εκπομπή στην κρατική ΕΤ3 μαζί με το άλλο πουλέν της δημοσιογραφίας τον Χρήστο Νικολαΐδη. Από όσο θυμάμαι δεν ήταν και η πιο πετυχημένη… Σήμερα στον Real FM του Χατζηνικολάου και δεν ξέρω που αλλού.

ΚΟΚΚΟΡΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Φωτογραφία μας δημοσιευμένη στο thess. Ο υποψήφιος βουλευτής σε πρώτο πλάνο κοιμάται. ίσως γι αυτό είναι μόνο υποψήφιος

Ένα μόνο θα πω για τον Κοκκόρη. Η ιδιότητα που θα έπρεπε να αναγράφεται είναι “Μόνιμος Υποψήφιος”

ΚΥΡΙΛΛΙΔΟΥ    ΕΥΘΥΜΙΑ (ΦΑΙΗ)    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Η φωτογραφία από το site της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Ακόμα μια “υποψήφια”. πέρασε και από Ψωμιάδη και από Παπαγεωργόπουλο. Το βιογραφικό της εδώ.

ΜΗΤΣΙΟΥ    ΜΑΡΙΑ    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Σε εκδήλωση άλλου συνηποψηφίου, με όχι την καλύτερη δυνατή παρέα, χωρίς βέβαια να είναι ευθύνη της

Η κα Μήτσιου είναι μια συμπαθέστατη κοπέλα που για πρώτη φορά στην ζωή μου είδα σε εκδήλωση άλλου υποψηφίου. Με ακολούθησε στο facebook οπότε μπόρεσα να παρακολουθήσω και τα ενδιαφέροντά της. Δυστυχώς, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε από το βιογραφικό της, δεν έχει και ιδαίτερη εμπειρία από την ζωή. Εννοώ ότι μέχρι τώρα δεν έχει δουλέψει πουθενά και από ότι καταλαβαίνω μαζεύει βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων, εκτός βέβαια των πτυχίων της. Υποθέτω ότι το περίφημο πτυχία της στην πληροφορική θα είναι το ECDL… Για να μη την αδικήσω όμως ας παραθέσω και μια επιστολή που έστειλε στην ΟΝΝΕΔ Λονδίνου… μέσω Facebook. Θα μπορέσετε και εσείς να καταλάβετε τι έχει να δώσει

Είμαι περίεργος τι θα έγραφε αν έγραφε τα αυτονόητα…

ΟΡΦΑΝΟΣ    ΓΙΩΡΓΟΣ    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΜΗΧΑΝ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απορώ από που τον ξέθαψε ο Σαμαράς. Την προηγούμενη φορά τον φτύσανε μια χαρά οι Νεο Δημοκράτες. Γνωστός πολιτικός, μέρος του συστήματος που μας έκαψε και τώρα θέλει να μας σώσει.

ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ    ΔΗΜΗΤΡΗΣ    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

Ο κ. Πανοζάχος βλέπω ότι είναι μια χαρά στημένος ηλεκτρονικά. Πλούσιο βιογραφικό, και πάνω από όλα άνθρωπος του κόμματος από το 79. Διορισμένος στην περιφέρεια ηπείρου το 2004-2009. Είμαι σίγουρος ότι έχει να προσφέρει πολλά #not

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΓΑΚΗ    ΓΕΩΡΓΙΑ    ΙΑΤΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Ακόμη μια γιατρός και μάλιστα συνδικαλίστρια της ΝΔ. Ψύχωση έχουν με τους οικονομολόγους και τους γιατρούς;

ΠΡΟΚΟΠΙΔΟΥ    ΜΑΡΙΑ    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Η απαραίτητη “μειονότητα”. Γυναίκα, με σπουδές, πόντια μετανάστης από την Ρωσσία με τον γιο στις ειδικές δυνάμεις. Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια.

ΡΑΠΤΗ    ΕΛΕΝΑ    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Δεν χρειάζεται καμία σύσταση

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ    ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ

Από εκδήλωση του Κύρτσου, σήμερα του ΛΑΟΣ, μαζί με τον Χρήστο Μάτη των Οικολόγων

Ο κ. Σιμόπουλος είναι γνωστός μου. Για την ακρίβεια η αδελφή του ήταν το πρώτο μου “αφεντικό” σε δουλειά με ένσημα. Το βιογραφικό του θα το βρείτε εδώ. Παίζει με τα Social Media εδώ και καιρό. Ήταν στον πυρήνα των ανθρώπων που στηρίζανε τον Καραμανλή, όταν κατέβηκε στις πρώτες εκλογές υποψήφιος. Αν μπορείς να του καταλογίσεις κάτι είναι ότι το να γίνει βουλευτής είναι το μεγαλύτερο ψώνιο του.

ΣΤΕΡΓΙΟΥ    ΑΡΜΟΔΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΕΠΙΧ/ΤΙΑΣ

Ο αγαπημένος μας στο frappelections έχουμε διάφορα μαζεμένα γι’ αυτόν. Πάντως παρ’ ότι έχει εκλεγεί με το ΛΑΟΣ στον Δήμο Θεσαλονίκης, ούτε που πατά το πόδι του. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχει αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ και αν ναι τι έγινε με την έδρα του στο δημοτικό συμβούλιο.

ΤΣΑΡΤΣΙΔΟΥ    ΜΑΡΘΑ    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ακόμη μια γυναίκα, με σπουδές, πόντια από την πρώην Σοβιετική ένωση. Ο Αντώνης έχει ξεπεράσει τον εαυτό του.

Β’ Θεσσαλονίκης

Εδώ ο Τόνυ Σαμαράς έπαιξε μ ετα γνωστά ονόματα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ    ΣΑΒΒΑΣ    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Γνωστός από την δράση του από παλιά. Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα.

ΓΡΑΙΚΟΣ    ΚΩΝ/ΝΟΣ    ΙΑΤΡΟΣ

Όχι μόνο Γιατρός αλλά διαφημίζει και το ότι οι γονείς του ήταν Σαρακατσάνοι. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν είναι συμφιλιωμένος με αυτό μια και όπως λέει το βιογραφικό του είναι Μέλος Πανελλήνιου Ποντιακού Οίκου Ευγηρίας ΄΄ η Αναγέννηση ΄΄. Πάλι ψώνισε ο Τόνυ από σβέρκο

ΚΑΛΑΪΤΖΗ    ΚΑΛΛΙΟΠΗ    ΙΑΤΡΟΣ

Η Βίσση είναι αυτή δεξιά της Πόπης

Κι άλλη γιατρός, αλλά αξιόλογη …παρουσία. Αν θυμάμαι καλά έχει και ένα Blog που έχει και εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό να το χρησιμοποιήσει  το έχει κάνει πίνακα ανακοινώσεων των συνεντεύξεών της στα διάφορα έντυπα. Κάτι δεν κατάλαβε καλά

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ    ΘΕΟΔΩΡΟΣ    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ο θερμόαιμος βουλευτής, τέρμα δεξιά. Φυσικό το βρίσκω.Η φωτό από το sportdog.gr

Δεν έχω να πω τίποτα παρπάνω εκτός από το να θυμήσω πως δίνει το καλό παράδειγμα στους πολίτες ο κ. Καράογλου. Με εισβολές σε αγωνιστικούς χώρους. Ψηφίστε τον μια και στα μάτια σας είναι μάλλον μάγκας.

ΚΟΑΣΙΔΟΥ    ΔΗΜΗΤΡΑ    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Συνδικαλίστρια, εργαζόμενη σε βιομηχανία, πόντια και για δεύτερη φορά υποψήφια.

ΠΑΛΑΙΣΤΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α. – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Είπα και εγώ :’Τόσοι υποψήφιοι και ούτε ένας στρατιωτικός;” Ο Τόνυ δεν μ’ απογοήτευσε. Ο κ. Παλαιστής υπήρξε αντινομάρχης με τον Πανίκα. Συγγραφέαςα και δυο βιβλίων …ειδικού ενδιαφέροντος

ΠΑΝΤΟΥΣΑ    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ    ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Στέκομαι σε μια πρόταση στο βιογραφικό της όπου υπάρχουν μόνο σπουδές και εθελοντισμός (μα καλά από το 2009 που ήταν πάλι υποψήφια, δεν έκανε τίποτα άλλο;) :

Υπήρξα ενεργή ΔΑΠίτισσα και ΟΝΝΕΔιτισσα.

Υποθέτω ότι αυτός είναι ο πιο σοβαρός λόγος για να ψηφίσουμε έναν νέο άνθρωπο. Καλά ρε Αντώνη ακόμα και η νέοι που βρίσκεις είναι “γέροι”;

ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ    ΑΔΑΜ    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πηγή φωτογραφίας http://bit.ly/JweLST

Το κακό είναι ότι ξεχνάμε πολύ εύκολα. Έχουμε ξεχάσει και γιατί αποπέμφθηκε ο Αδάμ. Ποιός θυμάται τα Χρηστιδοκάναλα;

ΤΣΑΚΙΡΗΣ    ΠΑΝΤΕΛΗΣ    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ακόμη ένας καλοσπουδαγμένος ΔΑΠίτης και πρώην υποψήφιος το 2009

Με τις υγείες σας.

Advertisements

Written by argos

April 22, 2012 at 1:42 pm

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] 2012 ξαναδοκίμασε να αποκτήσει μια θέση, με το να είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές με την ΝΔ στην Α’ …. Μάλιστα τότε έγραφε και διάφορα όμορφα κείμενα όπως […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: