Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Οι υποψήφιοι : Δράση (ή η παρέα του Πανοράματος)

with 47 comments

Λίγα κοινά βρήκα στου υποψήφιους. Κάποιοι πήγανε σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία. Ακόμοι περισσότεροι σπουδάσανε στο εξωτερικό, σχεδόν κανένας δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωμένη άποψη για το τι πρέπει να γίνει. Πολύ γενικότητα και αερολογία, χαρακτηριστικό των πολιτικών παλιάς κοπής. Τουλάχιστον στο site της Δράσης υπάρχουν αρκετά στοιχεία για τους υποψηφίους. Οι φωτογραφίες έχουν παρθεί από εκεί εκτός από όσες αναφέρουν άλλη πηγή.

Α’ Θεσσαλονίκης

Ζαννώ Απικιάν

Δυστυχώς ο κ. Απικιάν δεν έχει δώσει τα στοιχεία του στην Δράση μέχρι σήμερα, οπότε η φωτογραφία του αλλά και τα υπόλοιπα στοιχεία τα βρήκαμε μέσα από το Facebook account του και γενικά το Internet. Πρόεδρος του ελληνοτουρκικού επιμελητήριου βόρειας Ελλάδας και ιδιοκτήτης της “Απικιάν Συσκευαστική ΑΕ“. Στο facebook έχει δημιουργήσει σελίδα αν και έχει προσωπικό λογαριασμό. Στο twitter μόλις ξεκίνησε με 2 tweets και ελάχιστους followers. Δεν μπορώ να κατάλβω γιατί κάνουν τον κόπο για 20 μέρες. Το καλύτερο όμως που έχουμε για τον κ. Απικιάν είναι το παιχνίδι που του έπαιξε η τύχη με το που προσπάθησε να στήσει αισθητικά το account του. Προσέξετε πως η φωτογραφία του διακόπτει το σύνθημα της Δράσης και ξαφνικά το μότο γίνεται “Δράση πελάτες”. Αγαπητέ κ. Απικιάν καλή η οικονομία αλλά όλα χρειάζονται και κάποιον επαγγελματία, αλλιώς δίνετε λάθος μήνυμα.

κλικ για μεγέθυνση

Ιωάννα Ασμενιάδου

Ξεκινάμε το μέτρημα. Η πρώτη απόφοιτος από ιδιωτικό σχολέιο, από το Ανατόλια. Από όλο το βιογραφικό της κρατάω μόνο την τελευταία πρότασή της

Ειναι παντρεμένη με το Νίκο Φωκά και έχει τρείς κόρες: τις γάτες Τρούφα και Λουκούμι, και την σκύλα Πρίζα.

οκ το πήραμε το μήνυμα

Αλέξιος Βασιλείου

Ο κ. βασιλείου, απ’ ότι βλέπω έχει ένα θέμα με τα ελληνικά πανεπιστήμια. παρ’ ότι δεν θέλει οφίκια, όπως λέει, κατεβαίνει για υποψήφιος βουλευτής. Διαβάζοντας λίγο καλύτερα το βιογραφικό του κατάλαβα τελικά τι θέλει :

Πιστεύει πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σαν και αυτόν, Έλληνες του εξωτερικού με ανησυχίες, διλήμματα και πίκρα, που σκέφτονται αν πρέπει να γυρίσουν πίσω ή να ρίξουν μαύρη πέτρα πίσω τους, νέοι πολίτες, που συναισθάνονται τις υποχρεώσεις που φέρει αυτή η λέξη, που λυπούνται με  την παρούσα κατάντια και εύχονται επιτέλους να αναδειχθούν ως πρωτεύουσες οι δυνάμεις της δημιουργίας και όχι της κουτοπόνηρης ανικανότητας, ώστε να κάνουν κι αυτοί το επόμενο βήμα και να γυρίσουν στην Ελλάδα για να παράγουν έργο, με όποιον τρόπο δύνανται.

Θέλει να τον ψηφίσετε για να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Τουλάχιστον ο κ. Βασιλείου δεν σας κοροϊδεύει

Ιωάννης Γεωργιάδης

Δυστυχώς ακόμα δεν έχει δώσει τίποτα στην Δράση. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω βρήκα ότι αναφέρεται ως Φοροτεχνικός. Ελπίζω ως το τέλος των εκλογών να ξέρουμε και ποιος είναι.

Άγγελος Γιακουμής

Αντιγράφω από το σελίδα του στο site της δράσης 2 σημεία. Το πρώτο από τις απόψεις του και το δεύτερο από τα στοιχεία του βιογραφικού του :

Χωρίς να έχω άμεση εμπλοκή στην άσκηση της εξουσίας μέχρι σήμερα, αισθάνομαι να με βαραίνει ευθύνη για την σημερινή κατάπτωση….

…Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής, σύμβουλος του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μέλος Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Ομίλου “Ο Γαλαξίας”.

Μάλιστα. προφανώς οι θέσεις εξουσίας για τιν κ Γιακουμή, που μπορούν να επηρρεάσουν τους πολίτες είναι μόνο η θέση για την οποία κατεβαίνει στην πολιτική. Keep Walking.

Στέργιος Ζλατάνος

Δυστυχώς ο κ. Ζλατάνος, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει δώσει φωτογραφία  και βιογραφικό στην Δράση. Μέσα από το site του Αλέξανδρου Χαλκίδη βρήκα ότι είναι Τραπεζικός, οπότε θεωρώ ότι πρόκειται για τον ίδιο Ζλατάνο που εμφανίζεται σαν υπάλληλος της ΠΕΙΡΑΙΩΣ εδώ. Ταιριάζει απόλυτα στην Δράση, η υποψηφιότητα ενός τραπεζικού

Διονύσης Κατρανίτσας

Αν και εμφανίζεται ως Μέλος Κεντρικής Επιτροπής,  ο κ. Κατρανίτσας δεν έχει δώσει φωτογραφία και στοιχεία στο site της Δράσης. Αυτό που βρήκα ήταν ότι ο κ. Κατρανίτσας ήταν υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος με τον Μπουτάρη. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω διαπίστωσα ότι υπάρχει βιογραφικό του κ. Κατρανίτσα στις σελίδες τις δράσης αλλά σε άλλο σημείο. Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να το αντιγράψει έστω και προσωρινά μέχρι να φέρει καινούργιο.

Άννα Κοντομανώλη

Τελικά συνήθεια το έχουν οι υποψήφιοι της Δράσης να κρύβονται. Κανένα στοιχείο για την κυρία Κοντομανώλη, ίσως γιατί όπως διαβάζω στου Αλέξανδρου Χαλκίδη η κα Κοντομανώλη δηλώνει οικιακά.

Σμαρούλα Μανιάτη

Ενδιαφέρον βιογραφικό για την αριστούχο του Καλαμαρί. Θα πάρω μόνο ένα κομμάτι του για να δείξω τις φρέσκες ιδέες τις υποψηφίου :

Αν και έχει ταξιδέψει σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο ζει πια στην Ελλάδα, διότι – όπως λέει η ίδια- πουθενά στον κόσμο δε συνάντησε την ελληνική ψυχή.

Έχει όλα τα φόντα για πολιτικός παλιάς κοπής

Ευστράτιος Ματσακίδης

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου που σπούδασε στο εξωτερικό, έκανε εταιρία στο εξωτερικό (ΗΠΑ) και γύρισε για να εργαστεί ως επιθεωρητής πωλήσεων στην Θεσσαλονίκη;;; Κάτι δεν κατάλαβα καλά

Πρόδρομος Μαυρίδης

Δυστυχώς τον μόνο Πρόδρομο Μαυρίδη που βρίσκω είναι αυτόν  της  Siemens. υποθέτω ότι είναι συνωνυμία μια και δεν μπορώ να πάρω όρκο.

Λευτέρης Πλακίδας

Απο livemedia.gr

Αν και δημοσιογράφος, ο Λευτέρης Πλακίδας, δεν έστειλε βιογραφικό, μέχρι αυτή την στιγμή . Αρχές δεκαετίας του 90 τον γνώρισα σαν δημοσιογράφο, για την ακρίβεια αθλητικογράφο. Κυκλοφορούσε προσπαθώντας να δημιουργήσει έναα όνομα αλλά χωρίς ιδιαίτερα προσόντα. Καμάκι σε πιτσιρίκες αθλήτριες μπας και ή τις βγάλει γκόμενες ή γίνει ο ατζέντης τους ή και τα δυο. Αργότερα τον πέτυχα σε ΕΤ3 αλλά και στο Nova (δεν θυμάμαι με ποια σειρά). Κάποια στιγμή ασχολήθηκε με παραγωγές στην ΕΤ# αλλά και σε διάφορα θέατρα, όχι και τόσο σοβαρά. Κατάφερε κάποια εποχή να πλασσαριστεί σαν δημοσιογράφος στις “Επιλογές” της Μακεδονίας και ν ακαλοπληρώνεται για το απόλυτο τίποτε των 300 λέξεών του στο περιοδικό. Τότε περίπου ανκάλυψε και το ποδήλατο, το οποίο ήταν απαραίτητα στις φωτογραφίες που υνοδεύανε τα άρθρα για τους φίλους του. Κάποια στιγμή μου τον έφερε μια τύπισσα (χωρίς να γνωρίζει ότι τον ξέρω) να μου τον συστήσει σαν έναν πραγματικά σπουδαίο άνθρωπο. Μετά τον έχασα αλλά ψάχνοντας στο Internet μπορεσα να δω ότι έκανε κάποια ταξιδιωτικά με το ποδήλατό του για την ΕΤ3 και για το Πρίσμα + όπως και το ότι έγραψε και ένα βιβλίο. Τώρα υποψήφιος στην Δράση. Τελικά στην Ελλάδα πράγματι είσαι ότι δηλώσεις.

Αλέξανδρος Τρουλινός

Ακόμα ένας που δηλώνει παλιός πειρατής στην πόλη και ο οποίος διεκδικεί μια θέση στο κοινοβούλιο ενώ μόλις πρόσφατα, από ότι μπορώ να καταλάβω, μεταγκαταστάθηκε στο εξωτερικό. Μάλλον και αυτός ψάχνει να γυρίσει

Τα τελευταία 12 χρόνια, μέχρι και το 2011 εργάστηκε ως διευθυντής ραδιοφωνικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη. Πλέον είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Γεωργία Τσάγκα

Ακόμα μια απόφοιτη του Ανατόλια με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αν κατάλαβα καλά κάνει το διδακτορικό της στην Αγγλία, αλλά δεν κατάλαβα αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αγγλία. Πάντως στα σίγουρα, αν είναι Ελλάδα δεν φαίνεται να ασκεί την δικηγορία, παρ’ όλο που έχει το δικαίωμα. Έχει όμως σχέδιο για την εξυγείανση του συστήματος. Οκ

Αθανάσιος Τσιούρας

Αρκετά ενδιαφέρων τύπος το Μέλος Κεντρικής Επιτροπής . Δικηγόρος με καταγωγή από τους Μαυραναίους Γρεβενών, όσοι ψηφίστε Δράση να τον ενισχύσετε είναι από την πατρίδα. Από εκεί και μετά το μόνο που μπορώ να διαπιστώσω είναι ότι έχει γράψει το μεγαλύτερο κείμενο από όλους τους υποψήφιους της Θεσσαλονίκης. Ανέμπνευστο θα έλεγα, αλλά αυτή είναι προσωπική άποψη

Edit by thanosk : Όπως φαίνεται από την σελίδα του στο Facebook μένει μόνιμα στην Αθήνα. Πως ένας μόνιμος κάτοικος Αθηνών ελπίζει να εκλεγεί σε άλλη περιφέρεια που προφανώς δεν την γνωρίζει και δεν γνωρίζει τα προβλήματα της για την εκπροσωπήσει στο Κοινοβούλιο πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Απλά επιβεβαιώνει την εντύπωση μου πως το ψηφοδέλτιο έγινε τσαπατσούλικα έτσι για να βγούμε και από την υποχρέωση

B’ Θεσσαλονίκης

Φωτεινή Ασμενιάδου

Από το site της εταιρίας της

Αν καταλάβω ότι είναι συγγενείς της άλλης Ασμενιάδου στην Α’ Θεσσαλονίκης …. Δεν είναι δυνατόν ο κ. Μάνος να μην μπορούσε να βρει υποψήφιου στην Β’ Θεσσαλονίκης. Τόσα εργοστάσια υπάρχουν… Πάντως και αυτή η Ασμενιάδου έχει σχέση με το Πανόραμα. Η συγκεκριμένη κατοικεί εκεί και από ότι φαίνεται έχει πάρε δώσε και με τον δεξιό Δήμο της περιοχής. μια και υπήρξε δημοτική σύμβουλος το διάστημα 2007-2010. Απ ότι φαίνεται είναι και  λάτρης των βιβλίων, από ότι μπορώ να κατάλαβω. Αυτό όμως που πραγματικά θαύμασα στην κα Ασμενιάδου είναι η γνώση της αγοράς που έχει και ιδιαίτερα οι μαντικές της ικανότητες. Σε συνέντευξή της (2008) σε γνωστό διαδικτυακό site της περιοχής που είναι ιδιαίτερων πολιτικών προτιμήσεων διαβάζουμε :

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Είμαι σίγουρη γι αυτό! Ειδικά στην Ελλάδα, είναι ένας σχετικά καινούριος κλάδος, που γνωρίζει άνθηση την τελευταία δεκαετία. Αν σκεφθείτε ότι τα Ελληνικά ακίνητα εμφανίστηκαν στον διεθνή επενδυτικό χάρτη μετά τους Ολυμπιακούς του 04, καθώς και ότι μόλις τώρα ξεκινά η ανάπτυξη της παραθεριστικής κατοικίας για ξένους ως οργανωμένο προιόν, πιστεύω ότι μας περιμένει λαμπρό μέλλον.

Ακριβώς μέσα έπεσες. Αυτή η κυρία Ασμενιάδου έχει κτηματομεσιτική εταιρία με έδρα στην Λεωφόρο Νίκης, τον πιο ακριβό δρόμο της πόλης, την παλιά παραλία. Από ότι μπόρεσα να δω η κα Ασμενιάδου ήταν κοσμική από πολύ μικρή. Υπάρχει αναφορά του Λευτέρη Κογκαλίδη για την Μύκονο του 1982 και διάφορους Jet setters όπου από Θεσσαλονίκη αναφέρει την κα Ασμενιάδου και κάποιον κ. Ζούρα που υποθέτω ότι είναι ο άντρας της. Νομίζω λοιπόν ότι η κα Ασνενιάδου είναι ιδανική εκπρόσωπος των αγροτών του Λαγκαδά και της Χαλάστρας.

Σωτήρης Μπαμπατζάνης

Ο κ. Μπαμπατζάνης μπορεί να μην τέλειωσε το Ανατόλια αλλά από ότι βλέπω στο βιογραφικό του, δουλεύει στο Ανατόλια. Τελικά όλο το Ανατόλια με τον Μάνο κατεβαίνει; Δεν τους κάνει κανένας άλλος συνδυασμός; Για όσους δεν ξέρουν το Ανατόλια, παραδοσιακά ήταν το σχολείο αυτώ που είχανε χρήματα στην πόλη. Αυτών που ήταν βολεμένοι από τους πατεράδες τους. Δεν σημαίνει ότι ανάμεσά τους δεν υπήρχαν και υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι, αλλά πάλι δεν μπορώ να καταλάνω τι κοινό έχουν με τον κτηνοτρόφο της Νεοχωρούδας ή τον ρυζοπαραγωγό της Χαλάστρας. Πάντως πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος θα αποτελέσει φόβητρο στον Τσιόκα του ΠΑΣΟΚ μια και αυτό τουλάχιστον δεν σταμάτησε στο πτυχίο της Θεολογικής όπως ο Τσιόκας, αλλά συνέχισε με Master και Διδακτορικό.

Κατερίνα Πλιακη

Ακόμη μια κάτοικος του Πανοράματος που θα διεκδικήσει την ψήφο των κατοίκων του Άδενδρου αλλά και του Μελισσοχωρίου. Μπορεί αρχικά να μη σπούδασε τίποτα αλλά δεν χρειάζονται και σπουδές για να δουλέψει κάποιος λογιστής. Αργότερα είπε να εκμεταλλευτεί την έφεσή της στις ξένες γλώσσες αλλά και τις γνωριμίες στο Πανόραμα, οπότε όπως φαίνεται από το βιογραφικό της βρέθηκε να διδάσκει σε εταιρίες, μαθήματα γλωσσών για  business. Πάλι χωρίς ιδιαίτερο πτυχίο, απο ότι καταλαβαίνω. Όλα αυτά όμως από ότι φαίνεται είπε να τα αφήσει πίσω της και ξεκίνησε μια νέα καριέρα με καινούργιες εκπαιδεύσεις. το πιο σημαντικό στοιχείο της;

  Είναι φιλόζωη, κυρίως φιλόγατη, και ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της με τα οικόσιτα και τα αδέσποτα γατάκια της.

Ελπίζω να μην μαλώνουν τα γατάκια της με τις κόρες της κας Ασμενιάδου από την Α’ Θεσσαλονίκης…

Δημήτριος Τσαχαλίνας

Ακόμα ένας εξαίρετος επιστήμονας από το άλλο ιδιωτικό σχολείο, το γερμανικό, ο οποίος όμως, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το βιογραφικό του, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Β’ Θεσσαλονίκης.

Αλήθεια ο Μάνος απλά είπε να συμπληρώσει τα ψηφοδέλτια όπως να ‘ναι; Τέτοια προχειρότητα δεν την περίμενα εκτός και αν δεν τον ενδιφέρει στα σοβαρά η Β’ Θεσσαλονίκης και είπε απλά να έχει μια παρουσία ο συνδυασμός του.

Advertisements

Written by argos

April 23, 2012 at 8:21 pm

47 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Φοβερά αντικειμενικό κολάζ και σχολιασμός…Ρούφα την φραπεδιά τώρα ευτυχισμένος.

  alt.et

  April 23, 2012 at 8:55 pm

  • Διάβασες πουθενά ότι είμαστε αντικειμενικοί; Κάτι κατάλαβες λάθος. Συνέχισε με το χαβιάρι σου και μην ασχολείσαι με την πλέμπα αν σε χαλάει

   argos

   April 23, 2012 at 8:58 pm

 2. πιο κακεντρεχές ποστ δεν μπορούσατε να κάνετε…

  joe

  April 23, 2012 at 8:57 pm

  • Αν κάνετε λιγάκι υπομονή θα σας εκπλήξω

   argos

   April 24, 2012 at 9:15 am

 3. Χαβιάρι; Ω καλά, ότι να’ναι…

  alt.et

  April 23, 2012 at 9:13 pm

 4. Σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου.
  Το πρόβλημα δεν είναι αν πήγαν στο ΑΝΑΤΟΛΙΑ ή αν είναι από το ΠΑΝΟΡΑΜΑ σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Αλλά επειδή τόνισες αυτό χάθηκαν όλα τα άλλα.
  Είναι ένα ψηφοδέλτιο που στερείται ουσίας. Κανένας από τους υποψηφίους δεν φαίνεται να έχει παράξει πολιτικό λόγο με οποιονδήποτε τρόπο δημόσια. Στην εποχή του διαδικτύου κάπου θα είχε καταγραφεί. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις διατελέσει πολιτικός αλλά δεν είναι δυνατόν να μην έχεις γράψει ένα κείμενο, να έχεις βρεθεί σε ένα δημόσιο φόρουμ να έχεις εκθέσει δημόσια τις απόψεις σου και να έχεις εκτεθεί και να εμφανίζεσαι να ζητάς την ψήφο των Συμπολιτών σου.
  Το ψηφοδέλτιο πιο πολύ μου μοιάζει ότι συντάχθηκε για να βγει το κόμμα από την υποχρέωση να έχει υποψηφίους στην Α’ Θεσσαλονίκης παρά ένα ψηφοδέλτιο που θα βάλει κόσμο στον πειρασμό να το ψηφίσει.

  Τώρα για μεμονωμένους υποψηφίους δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να κρίνω και τίποτα γιατί ελάχιστα έχουν εκθέσει τους εαυτούς τους στο δημόσιο διάλογο και αυτά που έγραψαν δεν μου δημιουργούν και μεγάλη εμπιστοσύνη.
  Επί προσωπικού: επειδή με τον Στέργιο τον Ζλατάνο γνωριζόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια μπορώ εύκολα και χωρίς πολύ δυσκολία να προτείνω να τον εμπιστευτείτε με την ψήφο σας λόγω του χαρακτήρα του.

  thanosk

  April 23, 2012 at 10:27 pm

  • Να αφαιρέσω το ΑΝΑΤΟΛΙΑ και το ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Οι υποψήφιοι πάλι ίδιοι θα είναι

   argos

   April 23, 2012 at 10:38 pm

   • Αυτό είναι και το θέμα. Δεν έπρεπε καν να ασχοληθείς με το Πανόραμα και το ΑΝΑΤΟΛΙΑ γιατί λειτούργησε αποπροσανατολιστικά από το πραγματικό πρόβλημα του ψηφοδελτίου που είναι οι ίδιοι οι υποψήφιοι.

    thanosk

    April 24, 2012 at 9:21 am

   • Είμαι η Ιωάννα Ασμενιάδου που τόσο επιπόλαια κράζετε. Οπως φαίνεται από το κείμενό μου για τη Δράση, φυσικά και δεν έχω αρθρώσει ποτέ πολιτικό λόγο. Είμαι μία αγανακτισμένη πολίτης που δεν της αρκούν οι μούτζες. Δουλεύω από 22 χρονών στον ιδιωτικό τομέα, και δεν έχω μπαμπά ή άντρα με λεφτά να τους τα τρώω. Εχω δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα για την σημασία του internet στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την εξυπηρέτηση του πολίτη από το 1998 (τότε που ο κόσμος νόμίζε ότι το internet είναι δορυφορικό κανάλι) και το γεγονός ότι δεν έχω ένα blog να κράζει όποιον νά’ ναι δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να διεκδικώ την ψήφο – έστω κι αν είναι μόνο της μαμάς μου. Τέλος, παρ’ ότι δεν σας αφορά, το γράφω γιατί με εκνευρίζει αφόρητα η επιπολαιότητά σας. Εχω καρκίνο και η χημειοθεραπεία δεν μου επέτρεψε να κάνω παιδιά. Ετσι ονομάζω τα αδέσποτα που υιοθετώ παιδιά μου. Αντε stfu.

    Ioanna

    May 8, 2012 at 3:16 pm

 5. Παραείσαι επαγγελματίας για χομπίστα! Να σου θυμίσω πάντως ότι το Πανόραμα είναι Β’ Θεσσαλονίκης.

  Christina T

  April 23, 2012 at 11:02 pm

  • Το γνωρίζω, μόνο που εκεί σταματάει και η σχέση του με την υπόλοιπη Β’ Θεσσαλονίκης

   argos

   April 24, 2012 at 9:15 am

 6. Διαφωνώ με όσους θεωρούν ότι δεν μπορούσατε να κάνετε πιο κακεντρεχές ποστ.
  Θα μπορούσατε γιατί το υλικό είναι ιδεώδες. Όπως και το κόμμα του Μάνου.

  Αυτοί είναι οι δουλευταράδες κι οι δημιουργικοί ε? Χρόνο για τόσα γατιά που βρίσκουν?

  kakoproairetos

  April 23, 2012 at 11:17 pm

  • Ήμουνα συμμαζεμένος γιατί μετά θα έπρεπε να περάσω σε άλλο επίπεδο και δεν μου το επιτρέπουν οι υπόλοιποι του frappelections 🙂

   argos

   April 24, 2012 at 9:16 am

 7. δεν νομίζω ότι είναι θέμα που είναι εκ του Πανοράματος ορμώμενοι, ή το ότι έχουν σπουδάσει στο Καλαμαρί, Ανατόλια, Γερμανικό (να θυμήσω ότι δύο μέλη του frappelections έχουν τελειώσει 2 από αυτά τα σχολεία…) Το σημαντιό είναι η παντελής απουσία πλοτικού λόγου και ενασχόλησης με τα κοινά γενικά.

  arlav

  April 24, 2012 at 5:19 am

  • Και οι 2 του frappelections που έχουνε τελειώσει ιδιωτικά σχολεία χάσανε την ουσία του post. Η αναφορά στα ιδιωτικά σχολεία και κυρίως στο Ανατόλια ήταν για να καταδείξω ακριβώς αυτό το πρόβλημα του Μάνου. Δεν είχε υποψήφιους σοβαρούς στην Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον όσους χρειαζότανε, και κατέληξε να προτείνει ο ένας τον άλλο. Εννοώ ότι το σημαντικό δεν είναι το σχολείο (Ανατόλια) ή ο τόπος (Πανόραμα) όσο η λέξη “Παρέα” στον τίτλο. Επίσης πιστεύω ότι αν κάποιος από τους 2 σας κατέβαινε με οποιοδήποτε κόμμα δεν θα έγραφε τέτοιες μαλακίες στην αυτο παρουσίασή του.

   argos

   April 24, 2012 at 9:20 am

   • Καλά μην παίρνεις και όρκο τι μαλακίες θα γράφαμε και εμείς στην παρουσίαση μας.
    Αλλά για να το κλείσουμε μπορεί στο θολωμένο σου μυαλό αυτό να ήθελες να πεις αλλά δεν σου βγήκε στo post

    thanosk

    April 24, 2012 at 9:40 am

  • Ρε μην μας καρφώνεις. Θα μας κατηγορήσουν ότι είμαστε οι Πέμπτη Φάλαγγα του Φιλελευθερισμού που ήρθαμε να αλώσουμε το frappelections 😉

   thanosk

   April 24, 2012 at 9:22 am

 8. Γεια χαρά σε όλους! Χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε! Απολαυστικό κείμενο όπως πάντα.

  Από την προηγούμενη Τετάρτη ανέλαβα να βοηθήσω την Δράση. Οπότε το προώθησα στους υποψήφιους να δω τι έχουν να πούνε σχετικά. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι υποψήφιοι ούτε τους έχω γνωρίσει ούτε είχα πριν σχέση με την Δράση. (ΟΚ είχα ψηφίσει “Ταύρους” το ομολογώ αλλά ως εκεί.) Οτιδήποτε βρίσκετε ανακριβές ή κακόγουστο καρφώστε το ελεύθερα, γενικά τους έχω βρει όλους πολύ ανοιχτούς στην κριτική.

  Πιστεύω ότι επικοινωνιακά είναι συναρπαστική μεταβατική εποχή – περισσότερα εδώ http://alexanderchalkidis.com/politics/?p=777 Το παλιό σύστημα καταρρέει και μαζί του ο τρόπος επικοινωνίας του. Αρκετοί υποψήφιοι δεν το έχουν καταλάβει και καλά κάνετε και τους βαράτε.

  Alexander Chalkidis

  April 24, 2012 at 10:06 am

  • Αλέξανδρε χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω. Δυστυχώς οι Εθνικές εκλογές δεν είναι το φόρτε μας αλλά θα προσπαθήσουμε κάτι να κάνουμε. Όπως καταλαβαίνεις, εδώ μέσα δεν βαράμε μόνο τους υποψηφίους αλλά και ο ένας τον άλλο 🙂 Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι με τον διάλογο θα βγάλουμε άκρη, ακόμα και αν είναι λίγο “σκληρός”. Καλή επιτυχία στο έργο σου και θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.

   argos

   April 24, 2012 at 9:46 pm

 9. Καλά, κυρίως απευθυνόμενος στους φίλους μου, που νομίζουν ότι θα καταλάβουν το πνεύμα μου, να πω το εξής: Είναι σημαντικό, πολύ σημαντικό, αν κάποιος τελείωσε το Ανατόλια ή δεν ξέρω ποιο άλλο πανοραμίτικο ιδιωτικό σχολείο, ή αν τελείωσε κάποιο λύκειο σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Κορδελιό, Εύοσμο. Είναι πολύ σημαντικό ως χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας ότι κάποιων οι γονείς μπορούσαν και στέλνανε τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία και κάποιων άλλων όχι. Αυτό είναι που λέμε “ταξική κοινωνία”.
  Φυσικά, όπως ξέρετε εσείς που με ξέρετε, το ότι προερχόμαστε από διαφορετικό ταξικό υπόβαθρο δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε και να συμπιούμε. Αλλά μη λέμε και ότι ήταν άστοχη η επιλογή του αρθρογράφου. Ευστοχότατη ήταν κατ’ εμέ.

  ΠανωςΚ (@panws_k)

  April 24, 2012 at 2:56 pm

  • Νομίζω αφού καταδέχεσαι να συμπίνεις και να συνυπάρχεις με Αρειανούς, όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

   mperedim

   April 24, 2012 at 3:42 pm

   • Εσύ πάλι Μπαόκι δεν άντεξες

    argos

    April 24, 2012 at 4:06 pm

   • Μπαόκι που τελείωσε ιδιωτικό σχολείο στο Πανόραμα, να τα λες όλα, μη λες τα μισά.

    mperedim

    April 24, 2012 at 4:12 pm

  • Εγώ, σαν εξωτερικός παρατηρητής, θα έρθω να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά σου. Όντως ευστοχότατος ο αρθρογράφος

   argos

   April 24, 2012 at 4:05 pm

 10. Για να επενδύσει κάποιος τόσο χρόνο και ενέργεια στην κατασκοπεία πρέπει πραγματικά να πονάει κάποιους η Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία. Αυτό σημαίνει ότι κάνουν καλή δουλειά.

  Makis

  April 24, 2012 at 5:15 pm

  • Δεν θα ανοίξω εδώ συζήτηση αν κάνει ή όχι καλή δουλειά Δράση, αλλά απλά να σε ενημερώσω ότι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη κατασκοπεία. Ότι έγραψα το βρήκα στο Internet, τα περισσότερα τα έχουν γράψει οι ίδιοι στο site της Δράσης, εκτός ενός που τον ξέρω προσωπικά

   argos

   April 24, 2012 at 5:24 pm

 11. Ωραίος. Το χιούμορ και η κριτική είναι ευπρόσδεκτα!

  Το θέμα με τις ελλείψεις βιογραφικών είναι μάλλον τεχνικό. Εξ όσων γνωρίζω, όλοί μας τα στείλαμε πριν καμιά δεκαριά μέρες. Επειδή η Δράση δεν διαθέτει ούτε επαγγελματίες πολιτικούς με άπειρο ελεύθερο χρόνο, ούτε αποσπασμένους κρατικούς υπαλλήλους, ούτε στρατιές “εθελοντών” που προσβλέπουν σε ρουσφέτια, οι ενημερώσεις του σάιτ είναι σχετικά αργές. Άσε που είμαστε και εμείς της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στο συνασπισμό και μπερδεύεται περισσότερο η γραφειοκρατεία. Μπορείς βέβαια να βρεις περισσότερα μέσω του Αλέξανδρου ή ψάχνοντας στο φουμπού.

  Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, πρέπει να τονίσω το ότι δεν έχω καμιά σχέση με τον Πρόδρομο Μαυρίδη της Ζίμενς…Επίσης δεν πήγα στο Ανατόλια- το Πανόραμα το επισκέπτομαι κυρίως για τρίγωνα. 😀
  Aπό την άλλη, θα παραδεχτώ την αμαρτία μου ότι είμαι μόνιμος κάτοικος Αγγλίας.

  Πρόδρομος Μαυρίδης

  April 24, 2012 at 7:59 pm

  • Καλά έκανες και το ξεκαθάρισες, αυτό με την Siemens, αλλά να ξέρεις ότι με στεναχώρησες. ΑΝ ήσουν πράγματι ο της Siemens θα είχαμε μεγάλο γλέντι 🙂
   Αντιλαμβάνομαι τι λες αλλά πάλι το να ανακοινώσεις υποψηφίους και τα μισά να υπάρχουν και τα άλλα όχι, δείχνει μια έλλειψη επαγγελματισμού και αυτή είναι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Δυστυχώς δεν κάνει καλό στον αγώνα σας
   Άσχετα με την “εμπάθειά” μου, καλή τύχη στον αγώνα σου 🙂

   argos

   April 24, 2012 at 9:49 pm

 12. Ειρήσθω εν παρόδω, οι θέσεις της Δράσης είναι ξεκάθαρες και υπάρχουν στο σάιτ του κόμματος, γι αυτό και οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν ασχολούνται με το να παραθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις σε ατομικό επίπεδο. Η λογική της παρουσίασης των βουλευτών στο σάιτ είναι να δώσει μια ιδέα για το ποιός είναι ο καθένας και όχι το χτίσιμο μιας ολοκληρωμένης πολιτικής πλατφόρμας.

  Πρόδρομος Μαυρίδης

  April 24, 2012 at 8:04 pm

  • Οι θέσεις της Δράσης είναι ξεκάθαρες αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι το εκλογικό σύστημα που έχουμε στηρίζεται στην περιοχική αντιπροσώπευση στην Βουλή. Οι υποψήφιοι θα έπρεπε να έχουν κάποιες θέσεις. Πολύ θα ήθελα να δω τις θέσεις των υποψηφίων της Δράσης για την Θεσσαλονίκη και ειδικά για την Β΄ Θεσσαλονίκης

   argos

   April 24, 2012 at 9:51 pm

   • Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι προφανές το ότι, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης σε εθνικό επίπεδο, το βάρός μας πέφτει στο κυρίως διακύβευμα των εκλογών και τα τοπικά θέματα δεν έχουν τύχει της ανάλογης επεξεργασίας και προβολής. Θα μιλήσω με τους συνυποψηφίους στη Β’ και θα τους πω να ποστάρουν εδώ τις θέσείς τους για τα τοπικά θέματα.

    Επίσης μη ξεχνάς ότι η Β’ Θεσσαλονίκης είναι πραγματικά ετερόκλητη περιφέρεια. Περιλαμβάνει από την Τούμπα (το ανατολικό της κομμάτι υπάγεται στο Δ. Πυλαίας) μέχρι τη Μηχανιώνα, και από το αεροδρόμιο μέχρι τη Νεοχωρούδα. Επομένως για μένα δεν τίθεται ταξικό ζήτημα- τα προβλήματα είναι εντελώς διαφορετικά περιοχή με περιοχή και είναι αδύνατο να τα ξέρει κάποιος ενδελεχώς, εκτός αν είναι φουλ-τάιμ πολιτικός ή έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στη Νομαρχία.

    Η σκληρή κριτική είναι απολύτως θεμιτή, καλό μας κάνει! Ευχαριστώ για τις ευχές. Απ’ ό,τι άκουσα, ο συνονόματός μου της Ζήμενς νομίζω κάνει μόνιμες διακοπές στην Ουρουγουάη- δεν τον κόβω να ασχολείται με αυτές τις εκλογές!

    Πρόδρομος Μαυρίδης

    April 25, 2012 at 12:47 am

 13. Ασχετα αν συμφωνώ οτι αυτή δεν είναι η ουσία, (πιο ενδιαφέρον είναι το χαρακτηριστικό οτι ο ένας γνωστός πρότεινε τον άλλο), ένα μικρό σχόλιο:
  Το να είσαι από το Πανόραμα σημαίνει οτι δύσκολα θα μπορέσεις να έχεις την αίσθηση των προβλημάτων της Β’ Θεσσ ακόμα και αν τα ξέρεις στο χαρτί. Αλλά η τάξη δεν είναι γονίδιο για να προγραμματίζει τη συμπεριφορά σου – πχ, δε πιστεύω οτι χρειάζεται να είσαι μαύρος ή εβραίος για να είσαι αντιρατσιστής.

  Mayor Rishon

  April 24, 2012 at 9:13 pm

 14. Συγγνώμη αλλά οι μισοί και βάλε υποψήφιοι της Δράσης που ζούνε στο εξωτερικό γιατί κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, σπιτάκι και ζωή στην Αγγλία ή όπου αλλού μένουν δεν έχουν. Άμα βγούνε Εδώ δεν θαμιλάμε για βουλευτές αλλά για την εξόριστη κυβέρνηση του Καϊρού. Μπαϊ δε γουέϊ 3 του Μάη είναι οι δημοτικές εκλογές στην Αγγλία, ο κος Μαυρίδης θα τιμήσει τις αγγλικές ή τις ελληνικές εκλογές και μετά απαιτούμε από τους μετανάστες στην Ελλάδα να αφομοιωθούν.

  Władysław Sikorski

  April 25, 2012 at 12:50 am

  • Θα ψηφίσω και στις δύο αναμετρήσεις, επειδή το κράτος στην Αγγλία, αντίθετα με αυτούς που ψηφίζετε τόσα χρόνια στην Ελλάδα, έχει φροντίσει να έχουν όλοι τη δυνατότητα επιστολικής ψήφου σε όλες τις εκλογές. Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας του ελληνικού κράτους, οι ψηφοφόροι του απόδημου ελληνισμού δε μετράνε καθόλου για τους επαγγελματίες πολιτικούς στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να βρούμε άκρη με τις εδώ προξενικές αρχές ακόμα και για τις απλούστερες των υποθέσεων και να πρέπει να ταξιδέψουμε 3000 χιλιόμετρα για να ανανεώσουμε ένα διαβατήριο!

   Δεν είναι κακό ούτε το να έχεις δυο πατρίδες ούτε το να νοιάζεσαι, να αγωνίζεσαι και να είσαι περήφανος και για τις δύο.

   Πρόδρομος Μαυρίδης

   April 25, 2012 at 2:06 pm

 15. […] οι Γάλλοι συγγραφείς. Ίσως επειδή (σχεδόν) τελείωσα γνωστό Γαλλικό ιδιωτικό σχολείο. Οι αποκαλύψεις όμως ταξικών τοποθετήσεων ξεπερνούν […]

 16. and who the f are you??

  who

  April 28, 2012 at 3:50 pm

 17. Κα Ασμενιάδου,
  κατ’ αρχήν λυπάμαι ειλικρινά για το πρόβλημα υγείας σας, αλλά αυτό δεν αποτελεί θέμα του παρόντος ιστολογίου και ούτε το θίξαμε. Επίσης δεν νομίζω ότι ασχοληθήκαμε και πάρα πολύ με σας.Αναφέρθηκα στο σχολείο που τελείωσατε και έκανα copy paste την τελευταία πρόταση από το βιογραφικό σας.
  Πουθενά δεν ειπώθηκε ότι δεν έχετε δουλέψει στην ζωή σας, δεν αμφισβητήσαμε ότι γνωρίσατε το Internet το 1998 ή ότι γράψατε άρθρα γι’ αυτό και ούτε σας απαγοράψαμε να αποκαλέιται όπως θέλετε τα ζώα σας. Αυτό που με κανέναν τρόπο δεν αμφισβητήσαμε ήταν ότι δεν έχετε αρθρώσει ποτέ πολιτικό λόγο. Ίσα – ίσα αυτό λέγαμε για όλου ςτου υποψηφίους της Θεσσαλονίκης. Δνε είδαμε πουθενά τον πολιτικό τους λόγο. Ακόμα και το σχόλιό σας δείχνει το είδος της πολιτικής που πρεσβεύεται, ιδιαίτερα η τελευταία πρότασή σας, οι τελευταίες 2 λέξεις σας.
  Όμως όπως και εσείς λέτε κανένας δεν μπορεί να σας απαγορεύσει να ασκήσετε το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, μόνο που αυτό το δικαίωμα σας φέρνει και την υποχρέωση του να επιτρέπεται την δημόσια κριτική κάτι το οποίο βλέπω να μην μπορείτε να το αποδεχθείτε.
  Α, να μην το ξεχάσω, για άνθρωπο που έχει ξεστραβώσει τους Έλληνες για το τι είναι Internet, και με δεδομένο ότι ο κ. Χαλκίδης είχε ενημερώσει το κόμμα σας για τη κριτική που του έγινε, αργήσατε πάρα πολύ να απαντήσετε σε αυτό που θεωρούσατε ότι σας θίγει τόσο πολύ.

  argos

  May 8, 2012 at 4:12 pm

  • Και πάλι επιπόλαια απαντάτε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, σκεφτείτε το εσείς. Η δημόσια κριτική που πρέπει να αποδεχτώ είναι αυτό; “Αυτοί είναι οι δουλευταράδες κι οι δημιουργικοί ε? Χρόνο για τόσα γατιά που βρίσκουν?” Οσον αφορά τη χρήση του internet, ο κ. Χαλκίδης τα δικά μου βιντεάκια φέρνει ως παραδείγματα στο άρθρο του που ο ίδιος αναφέρει παραπάνω http://alexanderchalkidis.com/politics/?p=777

   Ioanna

   May 8, 2012 at 5:01 pm

 18. Κα Ασμενιάδου,
  επειδή ξέρετε από Internet δέστε ότι το σχόλιο για τον χρόνο για τόσα γατιά, δεν είναι κάποιου από τους συντελεστές του blog, αλλά αναγνώστη.
  Σε ότι αφορά το Upload στο Youtube, ξέρετε δεν θέλει και μεγάλες γνώσεις. Όσο για την αισθητική τους έχουμε γράψει γι αυτά , αλλά επίσης δεν είναι του παρόντος. Ένα τελευταίο κα Ασμενιάδου, κάνετε πάρα πολύ επιπόλαιη χρήση της λέξης επιπόλαιος. Έχετε σχολιάσει χωρίς να έχετε διαβάσει και με κατηγορείτε για επιπολαιότητα. Επίσης σας αρέσει “να πετάτε την μπάλα στην εξέδρα”

  argos

  May 8, 2012 at 5:30 pm

  • Ημουν τόσο σίγουρη ότι αυτό θα λέγατε! Οπως και οι πολιτικοί, κι εσείς επιπόλαια αποποιείστε της ευθύνης σας. Και για τρίτη φορά σχολιάζετε επιπόλαια, λες και το θέμα είναι το upload. gagl.

   Ioanna

   May 8, 2012 at 6:18 pm

   • επειδή εγώ μάλλον νομίζω ότι το internet είναι ακόμη ένα κουβάρι από σωλήνες. Το stfu ξέρω τι σημαίνει, αυτό το gagl τι είναι; Αν είναι αντίστοιχης αισθητικής του stfu αφήστε το καλύτερα, απλά ελπίζω να είναι κάτι άλλο.

    thanosk

    May 8, 2012 at 7:00 pm

   • Είναι καλό πάντως που ένας από τους δυο μας γίνεται αντιληπτός, σ’ αυτή την κουβέντα. Το κατενάτσιό σας είναι εφάμιλλο των καλύτερων Ιταλικών ομάδων, μόνο που δεν βοηθάει όταν βάζετε συνέχεια αυτογκόλ. Καλή τύχη

    argos

    May 8, 2012 at 8:50 pm

 19. Goodbye And Good Luck 🙂

  Ioanna

  May 8, 2012 at 7:32 pm

 20. […] επιλογή των υποψηφίων (για περισσότερα, δείτε αυτό: https://frappelections.wordpress.com/2012/04/23/drasi/); Τέλος πάντων, πως εξηγούν αυτά τα 2 σχήματα ότι οι […]

 21. ΜΠΡΑΒΟ Συμπατριώτες, που νοιάζεστε όπως βλέπω αμφότεροι για το Κοινό Καλό [!!!] κι ο καθένας λέει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ κ φτάσατε ΠΑΛΙ στον Εμφύλιο με τις λογομαχίες σας! Είδα τυχαία την ανάρτηση γιατί ήθελα να μάθω για το ποιόν της κας Φωτεινής Ασμενιάδου [που για μένα έκανε μια πολύ καλή μετάφραση του “ΚΟΡΑΚΙΟΥ” του Πόε] κι ΕΦΡΙΞΑ με όλα τ’άλλα! ΣΩΣΤΗ η ανάγκη σου αγαπητέ ARGOS να μας προβληματίσεις για το ΠΟΙΟΝ όλων των υποψηφίων αλλά όπως βλέπεις ΔΕ βοήθησες τους ανθρώπους αυτούς να γίνουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ αλλά τους ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ να απαντήσουν με το δικό τους δίκιο και να ΜΗ βρεθεί λύση! Να δω ΠΟΤΕ θα πεις κάποιος κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, πότε θα έχει μια ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ αυτού του λαού αντί να ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ τους άλλους επειδή δεν του άρεσαν ή να ΑΠΑΝΤΑΕΙ στις κριτικές τους επειδή θίχτηκε! ΛΥΣΕΙΣ για τα προβλήματα του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ θα προτείνει κανείς! Αυτό είχα να προτείνω σε σας εκεί… ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ για το ΚΑΛΟ όλων μας!… Συμπατριώτης από Κοζάνη…

  Σώφρων Παράφρων

  June 8, 2014 at 2:42 pm

  • Αγαπητέ συμπατριώτη από Κοζάνη. χαίρομαι που έστω και από εκεί συμμετέχετ, έστω και καθυστερημένα στην συζήτηση. Η ανάρτηση δεν έγινε για να γίνουν καλύτεροι οι υποψήφιοι, ίσως και να μην το χρειάζονται μια και νομίζουν ότι ειναι οι καλύτεροι. Η ανάρτηση έγινει ακριβώς για να προσπαθήσουμε να δούμε τι ξέρουμε γι αυτούς; Ποια είναι η δημόσια εικόνα τους και να καταλάβουμε τι μας λένε.
   Δεν ψάχνω λύσημ πολιτικές θέσεις ψάχνω και δεν τις είδα πουθενά. Ακόμα και οι απαντήσεις δεν ήταν πολιτικές. Δεν ζητούσα εγώ την ψήφο των πολιτών ενώ παράλληλα πίστευα ότι δεν θα έπρεπε να ξέρουν τίποτα για μένα οι ψηφοφόροι. Η πρόταση βελτ΄’ιωσης είναι πολύ απλή και ξεκάθαρη μέσα από το κείμενο. Δεν μ ενδιαφέουν μόνο τα χόμπι και το σχολείο των υποψηφίων αλλά τι ακριβώς έχουν να δώσουν στην περιφέρεια από την οποία ζητούν ψήφο. Από τον παραπάνω διάλογο προκύπτει ότι το μόνο που ενδιαφέρει είναι η εικόνα του κάθε υποψήφιου και όχι η ουσία. Η Β’ Θεσσαλονίκης δεν είναι το αστικό Πανόραμα, είναι ο Λαγκαδάς, η Βόλβη, η Άσσυρος. Αυτούς ποιος θα τους εκπροσωπήσει;

   argos

   October 15, 2014 at 7:00 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: