Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Η μπάμπω Χρύσσω και ο Καπετάν Φούφας ο Σταυραετός του Πάρνωνα

with 2 comments

Ένα είναι σίγουρο ότι οι φετινές τοπικές εκλογές δεν θα μας αφήσουν υγιές συκώτι.

Είναι αλήθεια ότι άργησα να ανακαλύψω την πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας δημάρχου από την πολυτάλαντη κα Μαρία Ιωαννίδου.

Φούφας λέει, όχι δεν είναι πρόστυχο

Η κα Ιωαννίδου εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος με τον γίγαντα Παπαθεμελή, αποφάσισε, αφού πηρε την ευλογία του, να κατέβει υποψήφια δήμαρχος με ανεξάρτητο συνδυασμό που ακούσει στο όνομα “Για μια Θεσσαλονίκη με ΦΩΣ & ΑΛΗΘΕΙΑ“. Η κα Ιωαννίδου είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση μια και απ ότι διαβάζουμε στο βιογραφικό της όχι μόνο έχει 4 πτυχία

Σπούδασε Φυσιοθεραπεία στην Θεσσαλονίκη και Νοσηλευτική στην Αλεξανδρούπολη, όπως επίσης είναι πτυχιούχος Βοτανολογίας και Δημοσίων Σχέσεων.

αλλά πάει και για πέμπτο μια και

Σπουδάζει στη σχολή Αγιογραφίας της Ι.Μ. Λαγκαδά

έχει εκδώσει 3 βιβλία και ετοιμάζεται να εκδώσει το τέταρτο και έχει γράψει και άλλα τρια που περιμένουν στην σειρά.

Ούτε ο R.R.Martin στο GOT.

Μέσα σε όλα αυτά η κα Ιωαννίδου βρήκε τον χρόνο και έκανε και παιδιά. πράγμα που όπως λέει η ίδια

Το σημαντικότερο γεγονός, όμως, της ζωής της, είναι η γέννηση των παιδιών της. Ο ρόλος της μάνας, θεωρεί πως είναι για την ίδια η σπουδαιότερη διάκριση.

Αλλά ποιές είναι οι πολιτικές της απόψεις; τα λέει όλα σε μια και μόνο απάντησή τςη σε συνέντευξη στην Καρφίτσα

Η διοίκηση Μπουτάρη έκανε αρκετές καλές κινήσεις όμως έκανε και αρκετά λάθη. Απέτυχε σε αυτό το οποίο προεκλογικά ήταν για αυτήν ένα στοίχημα, στη καθαριότητα. Την πόλη την πνίγουν σκουπίδια. Λάθος είναι η εμμονή της να λειτουργήσει το Γενί Τζαμί, η κατασκευή νέου μουσουλμανικού τεμένους. Θέση μας είναι «ναι στην δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους αρκεί να λειτουργήσει τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο η ΑγιαΣοφιά ως χριστιανικός Ναός». Πλατεία απέναντι από τον Ο.Σ.Ε μετονομάσθηκε σε πλατεία Δυρραχίου. Είναι το πρώτο αλβανικό πάρκο επί ελληνικού εδάφους. Ερωτώ τη διοίκηση, ξεχνά την προκλητικότητα της αλβανικής κυβέρνησης που αποκαλεί «Μεγάλη Αλβανία» τον Ν. Θεσπρωτίας. Λάθος είναι η περιθωριοποίηση του δυτικού κομματιού της πόλης.. Το παρεμπόριο και η επαιτεία καλά κρατούν και μάλιστα κάτω από τα μάτια όλων.

Ακολουθώντας τα χναρια του μέντορά της καταφέρνει να ανακατέψει τοπική αυτοδιοίκηση με διεθνείς σχέσεις. Επιτέλους βάζει τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, Στην ίδια συνέντευξη έχει και πολλές άλλες προχωρημένες απόψεις που νομίζω ότι αν δεν της δώσουν την δημαρχία από την πρώτη Κυριακή, θα την φέρουν στα σίγουρα στην δεύτερη Κυριακή όπου εκεί όλα παίζουν. Εμείς θα την στηρίξουμε.

Κλείνω αυτό το κομμάτι με την κραυγή αγωνίας της Μαρίας, ας μου επιτρέψει τον ενικό, την αισθάνομαι δίπλα μου, και να φωνάξω μαζί της

Πονάω όπως και όλοι εσείς για την πατρίδα μου.
ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!

Advertisements

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Φίλε, φίλη

  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνεις για μένα και για τη χιουμοριστική σου διάθεση.

  Άλλωστε όλοι έχουμε ανάγκη από χιούμορ γιατί μόνο αυτό μας κρατά, να μην λυγίσουμε.
  Η κριτική σου … αυστηρή, χιουμοριστική αλλά θεωρώ καλοπροαίρετη.
  Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σου για τη κοινωνία που και εσύ ζεις, τις ανησυχίες τους προβληματισμούς σου. Θα χαρώ να διαβάσεις κάποιο βιβλίο μου όμως κυρίως να γνωρίσεις τα παιδιά μου για να σου πουν πόσο πολύ νοιάζομαι για εκείνα.
  Και μια και σατιρίζεις κάποια θέματα και πρόσωπα, θα ήθελα να σου πω, πως κάποια στιγμή που ίσως συναντηθούμε θα σου γνωρίσω και τον ”ΗΡΩΑ”, εννοώντας το συζυγό μου. Ήρωας που με ανέχεται όλα αυτά τα χρόνια.

  Σε Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον, καλή επικοινωνία να έχουμε φίλε,η μου

  Μαρία
  694…….

  edited by admin : έσβησα το τηλέφωνο σας. υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που μπορεί νας δημιουργήσουν πρόβλημα οπότε καλύτερα να μην είναι έτσι διαθέσιμο.

  ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

  February 26, 2014 at 9:20 pm

 2. Φίλος,
  χαίρομαι που έχετε χιούμορ και αντιλαμβάνεστε και το δικό μας. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά θα ήθελα να τον γνωρίσω έτσι και βρεθούμε από κοντά. Είμαι σίγουρος, ότι για να το λέτε εσείς, είναι σίγουρα Ηρωας. Δεν αμφισβήτησα σε καμιά περίπτωση την αγάπη σας γι ατα παιδιά. Το τόνισα γιατί πραγματικά μου έκανε εντύπωση πως τόσο νέα βρήκατε χρόνο να κάνετε τόσα πολλά πράγματα (σπουδές, συγγραφή 7 βιβλίων) έχοντας ταυτόχρονα και την ανατροφή των παιδιών σας. Και πάλι συγχαρητήρια

  argos

  February 26, 2014 at 9:27 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: