Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Βρε καλώς τον Τριαντάφυλλο

with 2 comments

Και να που ο Μηταφίδης έχει φωνή και μιλάει για κάτι διαφορετικό από τις μετονομασίες δρόμων και τον Ε.Δ.Ι.Α. σε ανακοίνωσή του και αφού κατηγορεί τον Μπουτάρη για χρήση του Δήμου και των εκδηλώσεων του δήμου γι απροσωπική προβολή του, όπως και ο Παπαγεωργόπουλος περνάει σε αυτό που θα έπρεπε να είναι η βασική του καταγγελία :

Τέσσερα χρόνια τώρα, άστεγοι και πεινασμένοι ήταν σαν μην υπήρχαν σε αυτή την πόλη για σας κύριε Μπουτάρη. Τέσσερα χρόνια τώρα, δεν χρειάστηκε να ψάξετε για να βρείτε σοβαρή λύση στο πρόβλημα επιβίωσης και σίτισης που αντιμετωπίζουν τόσοι συμπολίτες μας, να δώσετε πραγματικό νόημα στη δράση  της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης

 

Ναι Τριαντάφυλλε, έχεις απόλυτο δίκιο αλλά που στο διάολο ήσουν εσύ 4 χρόνια τώρα να τον πηγαίνεις τον Μπουτάρη π@@α-κ@@ο γι αυτά τα ζητήματα; Μήπως έπρεπε να ενεργοποιηθείς, αντιπολιτευτικά νωρίτερα; Κάτι που τελικά του το λέει και η ίδια απάντηση της Πρωτοβουλίας

…Σε κάθε περίπτωση, οι δηλώσεις του δεν τιμούν την ιστορία του στην αυτοδιοίκηση και δε συνάδουν με το πολιτικό ήθος με το οποίο πολιτεύεται όλα αυτά τα χρόνια. Οι συγκρίσεις που κάνει όχι μόνο είναι άστοχες και άδικες, αλλά αγγίζουν τα όρια της κακοήθειας…

δηλαδή του στυλ, “βρε μια χαρά δεν μιλούσες και ασχολιόσουν με το χόμπι σου τοόσο καιρό, τι τα θέλεις τώρα και τα σκαλίζεις;”

Ο δε Μηταφίδης απάντησε στην απάντηση μ εένα πραγματικά κακογραμμένο Δελτίο Τύπου μπλέκοντας τον Στρατοδίκη που τον καταδίκασε στην χούντα με τους χαρακτηρισμούς του Μπουτάρη.

Όσο για την «κακοήθειά» που μου προσάπτει, ας κρίνουν οι κάτοικοι της πόλης. «Κακοήθη» με χαρακτήρισε και ο «ευυπόληπτος» πρόεδρος του έκτακτου στρατοδικείου που καταδίκασε τα μέλη της αντιστασιακής οργάνωσης στην οποία συμμετείχα.

Η «κακοήθειά» μου απέναντι στους βιαστές της Δημοκρατίας, απέναντι στο σημερινό αυταρχικό καθεστώς, δεν πρόκειται να μπει στο συρτάρι,  όπως επιχειρούν διάφοροι με όψιμες μεταμφιέσεις σε «ανεξάρτητους» ή «αντάρτες» – π.χ. ο κ. Μπουτάρης.

Ξέρεις Τριαντάφυλλε, κάποια στιγμή τελειώνει η εξαργύρωση ενός αγώνα για τον οποίο τιμήθηκες δεόντως. Μείνε στα βασικά, σφυροκόπησέ τον εκεί που είναι ανύπαρκτος και εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω μελών του, έχει παρουσία. Στην κοινωνική πολιτική. Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις να βγεις Δήμαρχος επειδή ΕΣΥ ήσουν στην αντίσταση. Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει κανείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ότι  η Πρωτοβουλία στηρίζεται στην πληθωρική προσωπικότηατ του Μπουτάρη και ότι δεν είναι δυνατόν να τον παίξει επί ίσοις όροις  σ αυτό το γήπεδο; Τουλάχιστον όχι με τον Μηταφίδη. Stick to the basics.

Υ.Γ. αν το διαβάσει κανείς Συριζαίος να μου στείλει μήνυμα να του πω που να στείλει το τσεκ για τις δωρεάν συμβουλές…

Advertisements

Written by argos

March 31, 2014 at 10:10 am

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Σιγά μη σου στείλω και τσεκ, λαϊκιστή αναρχοφιλελέ

    Τρόλης Τσομπανόπουλος

    March 31, 2014 at 10:13 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: