Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Ο ΣΥΡΙΖΑ των Αγορών

with 17 comments

Το ΣΚ που μας πέρασε έγινε το ετήσιο moneyshow όπου φορείς και επιχειρήσεις μαζεύονται και παρουσιάζουν τον εαυτό τους στο κοινό. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι αυτό, είναι ένας φορέας που διογρανώνει συνέδρια/εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου όπως λένε και οι ίδιοι

Τα Συνέδρια αυτά αποτελούν σε κάθε διοργάνωση των κεντρικό κορμό των εκδηλώσεων, στα οποία περιλαμβάνονται:

Α. Το Κεντρικό Συνέδριο, την δεύτερη συνήθως ημέρα των εκδηλώσεων με θέμα σχετιζόμενο με την “Νέα Αγορά Χρήματος”.

Β. Τα Παράλληλα Συνέδρια, τα οποία καλύπτουν εξειδικευμένα όλους τους ξεχωριστούς τομείς της Αγοράς των Επενδύσεων και την Αγορά του Χρήματος, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα ουσιαστικών παρουσιάσεων και παρεμβάσεων επί θεμάτων τα οποία απασχολούν τους αντίστοιχους φορείς και τις επιχειρήσεις οι οποίες εμπλέκονται στους τομείς αυτούς.

και καλά όλα αυτά όμως αυτό που δεν κατάλαβα ήταν τι ακριβώς έκανε ο Μηταφίδης εκεί την Παρασκευή; Είπε να λειτουργήσει σαν θρησκευτικλη οργλανωση και να παει να προσυλητίσει τους αμαρτωλούς, ή πήγε να δείξει ότι ο νεος ΣΥΡΙΖΑ είναι αλλιώς;

srm1

Αυτό ντραπήκαμε να το αναρτήσουμε στο site της παράταξης;

Άντε και την επόμενη φορά στο Νταβός…

 

edit (by thanosk) : Επειδή μας κατηγόρησαν ότι είναι χαλκευμένο το πρόγραμμα, μπορείτε εδώ να το βρείτε στο site του moneyshow ή να το κατεβάσετε από εδώ Πρόγραμμα Money Show Θεσσαλονίκης 2014

Written by argos

March 31, 2014 at 12:12 pm

17 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Δεν ξέρω πόσα παίρνεις, αλλά να βάζεις και χαλκευμένα προγράμματα για να δικαιολογησεις τις ανοησίες που γράφεις, μάλλον παραπάει. Αν είσαι τόσο γενναίος, πες μου το ονοματάκι σου να σου κάνω αγωγή και να δω τι θα λες στο δικαστήριο. Σε κανένα money show δεν ήταν ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο Μηταφίδης. Αν σε δουλέψανε απευθύνσου στους οργανωτές να σου δώσουν το κανονικό πρόγραμμα και να ζητήσεις συγνώμη γιατί δεν λειτούργησες σαν δημοσιογραφος. Αλλιώς είσαι ένα σκουπίδι.
  Και υπογράφω με το όνομά μου.

  Κλέαρχος Τσαουσίδης

  April 1, 2014 at 5:31 pm

  • Κύριε Κλέαρχε Τσαουσίδη,

   ας αρχίσουμε από τα βασικά :
   1. Τα άρθρα σε αυτό το blog είναι επώνυμα. Ο Argos είναι ο Θωμάς Τζήρος. Εγώ ως thanosk είμαι ο Θάνος Κουκουλής. Αν δεν ξέρετε πως να βρείτε το συντάκτη ενός άρθρου ρωτήστε. Η άγνοια δεν κακό, η άρνηση να μαθαίνουμε είναι.
   2. Αν δεν ήταν στο Money Show ο Μηταφίδης να το συζητήσετε με τους διοργανωτές του Money Show που στο πρόγραμμα τους τον έχουν μέσα.
   3. Ίσως επειδή έμαθες να πληρώνεσαι για να γράφεις θεωρείς ότι και όλοι όσοι γράφουν πληρώνονται.

   Τώρα εσύ είσαι αρκετά γενναίος να ζητήσεις συγνώμη για όλα όσα μας καταλόγισες ή είσαι σκουπίδι όπως μας κατηγορείς εμάς;

   υγ. απαντάω εκ μέρους του θωμά τζήρου γιατί αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ένα τρένο στην γερμανία και δεν μπορεί να απαντήσει.
   αργότερα φαντάζομαι θα σας απαντήσει και αυτός με τον δικό του τρόπο

   thanosk

   April 1, 2014 at 6:06 pm

  • κ. Τσαουσίδη, εν αντιθέσει με σας δεν πληρώνομαι από κανένα κομμα και από κανέναν υποψήφιο. Γι αυτό εγώ είμαι “νεομετανάστης” στην Γερμανία ενω εσείς, αν και συνταξιούχος, βρίσκεστε στο γραφείο τύπου του κ. Μηταφίδη. Κάτι βέβαια που δεν είδα να το λέτε στο σχόλιό σας.
   Είμαι πολύ πιο γενναίος από εσάς που κρύβεστε πίσω από το κόμμα.
   Η ηλικία σας βέβαια δικαιολογεί την άγνοια σας στα της πληροφορικής στον http://www.imoneyshow.eu/ υπάρχει το πρόγραμμα απ όπου και έκανα screen capture την εικόνα. Εάν όντως δεν ήταν ο κ. Μηταφίδης εκεί τότε να ζητήσετε τα ρέστα από το moneyshow και φυσικά συγνώμη από μένα. Ελπίζω να μην χρησιμοποιείτε τα πάντα με την ίδια επιπολαιότητα που χρησιμοποιείτε και την υπογραφή σας.
   Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μένα ρωτήστε ή του συναδέλφους σας που εργάζονται στα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ (Πλήκα, Σιχλετλιδης, Λυκεσάς) ή πρώην υποψήφιους με τον ΣΥΡΙΖΑ (Ρένα Ακριτίδου, Αστέρη Μασούρα, Στράτο Κερσανίδη) ή συντρόφους σας που με γνωρίζουν.
   Να σας ενημερώσω ότι δεν είμαι δημοσιογράφος αλλά απλά γράφω δημόσια.
   Τώρα αν δεν σας αρέσει η κριτική και θέλετε να βουλώσετε το στόμα μου μπορείτε να το κάνετε με το να με μηνύσετε όπως απειλείτε. Έτσι θα αποδείξετε γι ακόμη μια φορά πόσο λάτρης της ελευθεροτυπίας είστε

   Χωρίς καμία εκτίμηση

   Θωμάς Τζήρος

   argos

   April 1, 2014 at 7:19 pm

 2. Καλά, μα γιατί τέτοια τσαντίλα κύριε Τσαουσίδη; http://www.imoneyshow.eu/download/thess/thes2014-1.pdf

  ckak

  April 1, 2014 at 7:52 pm

 3. Ναι, και το συνέδριο Εκκλησία και Αριστερά επίσης ποτέ δεν έγινε. Και ποτέ μα ποτέ η Δούρου δεν βρέθηκε στο πλευρό των μπάτσων. Πφ…

  Τρόλης Τσομπανόπουλος

  April 1, 2014 at 8:00 pm

 4. Απαντώ επί της ουσίας μόνο στον ckak, διότι οι άλλοι και ανόητοι είναι και άσχετοι. Η τσαντίλα λοιπόν είναι φίλε μου διότι παίρνουν ένα πρόγραμμα και βασίζονται σ’ αυτό και γράφουν χωρίς να κάνουν τον κόπο να διασταυρώσουν αν ο άνθρωπος δέχτηκε, πήγε, μίλησε. Ολα τα άλλα δείχνουν την άγνοια και ανεπάρκεια των γραφιάδων που βρίζουν και παίζουν και με ηλικίες. Αυτό κι αν είναι ρατσισμός και ευκολία. Δεν πειράζει, ελπίζω να σκέφτονται κάτι άλλο εκτός από κόκα κόλα στην ηλικία μου.Πάντως ούτε γραφείο τύπου οποιουδήποτε είμαι, ούτε με πληρώνει οποιοσδήποτε και φυσικά αυτή η ευκολία του διαδικτύου να γράφει ο όποιος με ψευδώνυμο και εκ των υστέρων να μου λέει τι καλός είναι και τον ξέρουν οι σύντροφοί μου μόνο θλίψη προκαλεί.
  Εντάξει, οι υπόλοιποι, μπορείτε να ρίχνετε το αγαπημένο σας προϊόν όσο θέλετε, πάντα κάπου πιάνει.

  Κλέαρχος Τσαουσίδης

  April 1, 2014 at 10:36 pm

  • τελικά δεν είστε καθόλου γενναίος. Δεν είχατε την γενναιότητα να ζητήσετε συγνώμη και συνεχίζετε να δείχνετε την ασχετοσύνη σας. Στο Money Show δεν σε καλούν, εσύ κλείνεις τις αίθουσες και μάλιστα χωρίς κόστος. Πληρώνεις για τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται να διασταυρώσω ποιος πήγε και το έκλεισε.
   Εσείς με κατηγορήσατε λίγο πιο πάνω ότι “… να βάζεις και χαλκευμένα προγράμματα για να δικαιολογησεις τις ανοησίες που γράφεις, μάλλον παραπάει” ενώ τώρα δεν είναι χαλκευμένα αλλά τον καλέσανε και δεν πήγε.
   Ο ψευδώνυμος, θα έπρεπε να ξέρετε καλύτερα, δεν είναι ανώνυμος. Το ότι εσείς δεν με γνωρίζεται είναι δικό σας πρόβλημα. Τώρα θα παρακαλούσα να με μηνύσετε επειδή σας έβρισα (αλήθεια που;) και επειδή σας είπα συνταξιούχο και μεγάλο σε ηλικία. Αλλιώς ζητήστε συγνώμη
   κ. Τσουσίδη, δημοσιοποιώντας τον διάλογό μας στα κοινωνικά δίκτυα ένας συνάδελφός σας με ρώτησε αν ξέρω την παροιμία “χρόνο χάνεις και σαπούνι σαπουνίζοντας γουρούνι”. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσε.
   Εγώ το σταματάω εδώ και σας αφήνω στην κρίση των αναγνωστών. Επίσης να σας ενημερώσω ότι με την συμπεριφορά σας πετύχατε να αυξήσετε τον αριθμό των αναγνωστών αυτού του post δημιουργώντας πρόβλημα στην παράταξή σας. Το μόνο τίμιο που σας μένει να κάνετε είναι να αποσυρθείτε μια και η συμπεριφορά σας εδώ θα ακολουθεί την παράταξή σας ως τις εκλογές.
   Υ.Γ. Την επόμενη φορά που θα σχολιάσετε, αν σχολιάσετε, σκεφτείτε καλύτερα τι θα πείτε και πως θα το πείτε

   argos

   April 1, 2014 at 11:07 pm

   • Γειά σου Θωμάκο! Πράγματι χρειάζεται μια εξήγηση από τους διοργανωτές του Money Show για τη δημοσίευση του προγράμματος με συμμετοχή μιας… μικτής ομάδας- Συριζα Θεσσαλονίκης- Ανοιχτή Πόλη Τρ Μηταφίδης.. Κάπως έτσι μας έχουν στο μυαλό τους φαίνεται. Γιατί άλλο Σύριζα Θεσ/νίκης άλλο η Δημοτική Κίνηση! Λοιπόν, προς διαλεύκανση του ζητήματος, οι διοργανωτές απηύθυναν προσκλήσεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης-Μπουτάρη- και την Ανοιχτή Πόλη παραχωρώντας χρόνο και αίθουσα για να συμμετέχουμε. Εμείς – η Δημοτική Κίνηση Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη- συζητήσαμε την πρόσκληση και απαντήσαμe ότι δεν είχαμε τίποτα να πούμε σε μια διοργάνωση της λογικής του Money Show και το θέμα έκλεισε για μας. Τώρα γιατί το πρόγραμμα ανακοινώθηκε με αυτό το περιεχόμενο, δεν είναι δική μας δουλειά. Κάναμε πολύ σημαντικότερα πράγματα εκείνο το απόγευμα πάντως!

    Βιβιάννα Μεταλληνού

    April 2, 2014 at 12:35 am

 5. Αγαπητέ κύριε Τσαουσίδη επειδή όπως λέτε είμαι ανόητος υποστηρίζετε πως το Money Show έκανε πρόγραμμα που είχε και ομιλία του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενη συνεννόηση ή λέτε πως το πρόγραμμα που έβγαλε το Money Show με τον Μηταφίδη είναι προβοκάτσια για να τον πλήξει ;

  Επίσης στο διαδίκτυο θα έπρεπε να ξέρετε πως η ψευδωνυμία δεν σημαίνει και ανωνυμία. Χρησιμοποιώ το thanosk γιατί είναι μικρότερο και ευκολότερο αλλά αν πατήσετε πάνω στην μικρή εικόνα του Magritte δίπλα στο όνομα μου θα σας βγάλει στο πλήρες μου προφίλ. Δεν είμαι καθόλου ανώνυμος ούτε καν κρύβομαι.

  Επίσης ούτε εσείς ξέρετε τι ηλικία είμαι ούτε ποια είναι τα ενδιαφέροντα μου οπότε τα εύκολα στερεότυπα “πάνε πιες την κοκα κόλα σου μόμολο” δεν σας τιμούν καθόλου.

  thanosk

  April 1, 2014 at 10:54 pm

 6. 1. Κατ’ αρχήν Respect στις απαντήσεις των Argos και Thanosk στο απειλητικό σχόλιο του κ.Τσαουσίδη.

  2. Κύριε Τσαουσίδη, που, ως καταξιωμένος βετεράνος, παραδίδετε και μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν κάνατε καν τον κόπο να κάνετε ένα κλικ στα link της αρχικής ανάρτησης για να βεβαιωθείτε ότι η εικόνα ήταν γνήσια, πριν αρχίσετε να γράφετε #!%%@&* για “χαλκευμένα προγράμματα” και bloggers που τα παίρνουν. Έτσι, για μια απλή και πανεύκολη διασταύρωση που λέτε εσείς οι καταξιωμένοι επαγγελματίες.
  Το frappelections ξεχωρίζει, εκτός των άλλων, και για το ότι δίνει συνδέσμους, τεκμηρίωση, αναφορα-παραπομπή στις πηγές. Αυτό νομίζω το αντιλαμβάνεται πολύ εύκολα και ο κάθε αδαής πρωτάρης επισκέπτης του blog.

  3. Επίσης κύριε Τσαουσίδη, μου έκανε εντύπωση, η πρώτη φράση στο σχόλιο σας: “Δεν ξέρω πόσα παίρνεις, …” Ερμηνεύω την επιλογή των συγκεκριμένων λέξεων από μέρους σας ως εξής: α) θεωρείτε δεδομένο ότι τα παίρνουν όσοι γράφουν, και β) αυτό που σας ενδιαφέρει είναι το “πόσα”. Κάτι παραπάνω θα ξέρετε με την τόση εμπειρία σας.

  Επειδή είμαι ανενεργός blogger και δεν έχω ασχοληθεί με τα προφίλ και όσα “ιντερνετικά” αναφέρει ο thanosk στο σχόλιο των 10.54: Δημήτρης Καλαφάτης, kalafatis@mail.com

  vladimiros

  April 2, 2014 at 12:05 am

 7. Βιβιάννα μου σ ευχαριστώ. Αυτή είναι απάντηση και με μια τέτοια θα έληγε το σχόλιό μου.
  Δυστυχώς έχουμε φτάσει να πρέπει να δίνουμε πιστοποιητικά φρονημάτων σε ορισμένους προκειμένου να εκφέρουμε την γνώμη μας.
  Θα έπρεπε λοιπόν να ζητηθεί, από όσους θεωρούνται θιγμένοι, ο λόγος από τους διοργανωτές και όχι να κατηγορούμαι για χαλκευμένα στοιχεία και ότι τα παίρνω.
  και πάλι σ ευχαριστώ για την παρέμβαση και διευκρίνηση

  argos

  April 2, 2014 at 12:41 am

 8. Γεια σου Βιβιάννα, καλή επιτυχία! Μια διευκρίνιση Θωμά. Ήμουν υποψήφια με την παράταξη “Θεσσαλονίκη των Πολιτών και της Οικολογίας”, το σύνθημα της οποίας με είχε συγκινήσει πιο πολύ, ήταν “Πόλη είναι οι άνθρωποί της”.

  rena

  April 2, 2014 at 8:15 am

 9. […] λοιπόν σε άρθρο που ανέβασα και έψεξα τον ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή του στο moneyshow, βασιζόμενος στο […]

 10. Ίσως δεν μου πολυπέφτει και λόγος, αλλά νομίζω ότι η αναφορά “Ανοιχτή πόλη – Μηταφίδης” ούτε καν αυτή μπορεί ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ να ερμηνευθεί ως αναγγελία ομιλίας του ΙΔΙΟΥ του Τρ. Μηταφίδη. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια σειρά τίτλους με bold που περιγράφουν σε τι είναι αφιερωμένο το επόμενο δίωρο, και η συγκεκριμένη αναφορά απλώς αναγγέλλει ότι θα κληθεί ΚΑΠΟΙΟΣ από την ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Ανοιχτή πόλη – Μηταφίδης” να τοποθετηθεί. Το “Μηταφίδης” δηλαδή μάλλον γράφεται ως μέρος του τίτλου της παράταξης και όχι απαραίτητα ως αναφορά στο ίδιο το συγκεκριμένο πρόσωπο.
  Φυσικά αυτό επ’ ουδενί λόγω δικαιολογεί την αχρείαστα επιθετική παρέμβαση του κ. Τσαουσίδη.

  nomadicuniversality

  April 2, 2014 at 3:43 pm

  • Μια χαρά σου πέφτει 🙂
   Σωστά λες ότι θα μπορούσε να είναι και έτσι. Όποιος όμως και να μιλούσε, και με δεδομένο ότι δεν έχει ακόμα ανακοινώσει υποψήφιους η Ανοιχτή Πόλη, τον Μηταφίδη και την Δημοτική παράταξη θα εκπροσωπούσε. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αμφισβητήθηκε αυτό, αλλά η αυθεντικότητα των στοιχείων και εκεί είναι το πρόβλημά μου. Τι θα γινόταν αν η πρώτη απάντηση που έπαιρνα από κάποιον της Ανοιχτής Πόλης ήταν της Βιβιάννας ή σαν της Βιβιάννας; Απολύτως τίποτα. Θα έγραφα μια διόρθωση και θα εγκαλούσα το οργανωτικό της παράταξης που δεν παίρνει πρέφα πράγματα που την εκθέτουν.
   Τώρα καταφέρανε να το διαβάσουν πολλοί περισσότεροι απ ότι συνήθως και να εκτεθούν, σαν παράταξη, από μέλος τους που διεκδικεί ρόλο επειδή είναι φίλος του υποψήφιου και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει κάτι για να διαχειριστούν την κρίση, όπου κρίση η “αχρείαστα επιθετική παρέμβαση του κ. Τσαουσίδη”

   argos

   April 2, 2014 at 3:58 pm

 11. Εχω στα χέρια μου το τυπωμένο πρόγραμμα του πολυσυνεδρίου MONEY SHOW, το οποίο πήρα επι τόπου την Παρασκευή το απόγευμα. Οπως έγραψε και ο argos, στο MONEY SHOW ο κάθε πικραμένος κλείνει μία αίθουσα και φωνάζει συγγενείς και φίλους να ακούσουν τις ιστορίες του.

  Αρα διαβάζοντας στο διαδίκτυο και στο τυπωμένο πρόγραμμα αναγγελία εκδήλωσης συμπεραίνω ότι κάποιος έκλεισε την αίθουσα και ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί. Τώρα αν όλες οι αναγραφόμενες εκδηλώσεις έγιναν που να το ξέρω.

  Η “παρέμβαση” του κ. Κλέαρχου Τσαουσίδη μαρτυρεί άγνοια, “επιθετική σχεδίαση”, τσαμπουκά, αν δε ήταν και “δημοσιογράφος” απορώ και ξύνομαι.

  Επειδή δε είμαι και συνομήλικος με τον κ. Τσαουσίδη θα ήθελα να μάθω τι πίνει (σίγουρα όχι κόκα κόλα) – στην ηλικία μας – και γράφει έτσι.

  Και τελειώνοντας Θωμά μου, μην παραξενεύεσαι γιατί κατά Μανόλη Αναγνωστάκη, “δεν έφταιγε ο ίδιος. Τόσος ήταν”.

  COSB

  April 2, 2014 at 7:36 pm

  • Κακώς συγκρίνεσαι ηλικιακά μαζί του. Μια και σε πνευματική ηλικία η διαφορά σας είναι μεγαλύτερη. Εσύ είσαι πνευματικά ζωντανός και κάνεις πράγματα ενώ αυτός είναι σε κατάσταση flatline.

   argos

   April 2, 2014 at 7:51 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: