Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Μία πόλη, μία ομάδα, πολλές ψήφοι

with 2 comments

Το γεγονός της ημέρας βέβαια είναι ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό και η εξόρμηση χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

ΠΑΟΚ

Και από το πανηγύρι δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει και η πολιτική εκμετάλλευση.
Έτσι για δεύτερη φορά η παράταξη του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη ψαρεύει σε θολά νερά και έβγαλε την παρακάτω ανακίνωση

Η παράταξη «Θεσσαλονίκη  – Ανοιχτή Πόλη» εύχεται καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται αύριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα των προσφύγων, ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών, μια από τις αγαπημένες ομάδες της Θεσσαλονίκης, έχει την αμέριστη συμπαράσταση της παράταξης μας σε ένα δύσκολο αγώνα που ευχόμαστε να διεξαχθεί επί ίσοις όροις.

Ελπίζουμε ο αυριανός αγώνας να γίνει μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς τις συνήθεις εξωθεσμικές ή και «θεσμικές» παρεμβάσεις και το Κύπελλο να ανέβει για μιαν ακόμη φορά στο Λευκό Πύργο.

Αντί για σχόλια κατά της Αθηναϊκής Παράγκας θα περίμενα κάποια ευχή να γίνει ένας ωραίος αγώνας σε αντίθεση με τον πρόσφατο αγώνα της Τούμπας αλλά υποψιάζομαι πως τέτοιες ευχές δεν έχουν το ίδιο αντίκτυπο με καταγγελίες για παράγκες και εξωθεσμικούς παράγοντες. Αφού απέφυγαν να τονίσουν τα φιλό-Αριαννά αισθήματα του Γιάννη Μπουτάρη πάλι καλά να λέμε.

Πολύ θολά τα νερά κυρ-Τριαντάφυλλε που ψαρεύεις και φοβάμαι ότι δεν μπορείς να προβλέψεις και το τι θα πιάσεις.

 

ΥΓ. Την φωτογραφία την αλίευσα από το Twitter και δεν γνωρίζω ποιος είναι ο δημιουργός της αλλά πολλά kudos για την έμπνευση και το χιούμορ αν και ειλικρινά ελπίζω να μην συμπεριφερθεί κανένας σαν αφηνιασμένο Ορκ.

Written by thanosk

April 26, 2014 at 10:46 am

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Πάει ο Τριαντάφυλλος να «παίξει μπάλα» με την μπάλα και βγαίνει οφ σάιτ…

  Αποκλειστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
  ΤρωΛΛικό του Frappelections, τρούπωσε στά άδυτα του επιτελείου πολιτικού σχεδιασμού της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» και μας αποκαλύπτει το σχέδιο δράσης* ενόψει του μεγάλου τελικού.

  Πριν τον αγώνα:
  Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης θα συνομιλήσει τηλεφωνικά με την συντρόφισσα Ρένα Δούρου, από την οποία και θα ζητήσει να ανάψει μία λαμπάδα ίσαμε το μπόι του (του Τριαντάφυλλου) και να προσευχηθεί για τη νίκη του Πανθεσσαλονίκειου.Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών στον τελικό.
  [να αποσιωπηθεί το τηλεφώνημα σε περίπτωση ατυχούς αποτελέσματος, να διοχετευθεί αμέσως ως παραπολιτικό σε περίπτωση νίκης]

  Κατά τη διάρκεια του αγώνα:
  Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης θα περιοδεύσει σε καφετερίες και προποτζίδικα της 4ης Δημοτικής Κοινότητας για να παρακολουθήσει μαζί με τους φιλάθλους του Πανθεσσαλονίκειου κλπ (το ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας να παραλειφθεί), τον μεγάλο τελικό.
  [Να συνοδεύεται από νεολαίους που θα …τρολλάρουν το γνωστό σύνθημα των φιλάθλων, φωνάζοντας στη θέση του «ο Θρύλος κι ο Πειραιάς» το «ο Βενιζέλος κι ο Σαμαράς».
  Εναλλακτικά: «η τρόικα κι ο Σαμαράς», «ο Τόμσεν κι ο Σαμαράς», «ο Σόιμπλε κι ο Σαμαράς» [η Μέρκελ να αποφευχθεί]]

  Μετά τη λήξη του αγώνα:
  Σε περίπτωση ήττας (και ανάλογα με το αν υπάρχουν κρίσιμες αμφισβητούμενες φάσεις):
  καταγγελία της παράγκας, των διαπλεκόμενων, των πουλημένων δημοσιογράφων των ΜΜΕ που δεν είδαν το (μ)πέναλτι, τον δάκτυλο του Μαρινάκη που είναι αντίπαλος του συντρόφου Δρίτσα, τα ντόπια και ξένα μονοπώλια του τζόγου (θα καταθέσει ο σύντροφος Στρατούλης επερώτηση για τα ποσά που παίχτηκαν στη νίκη του Παναθηναϊκού), την διοργανώτρια ΕΠΟ που όρισε το ΟΑΚΑ κλπ κλπ. Εκθειάζουμε τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ (αυτό όχι αμέσως, περιμένουμε λίγο μήπως τα κάνουν λίμπα), την υπέροχη ατμόσφαιρα, τα αγνά φίλαθλα αισθήματά τους κλπ

  Σε περίπτωση νίκης:
  Ο υποψήφιος δήμαρχος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, θα πορευτεί μαζί με τα πλήθη των φιλάθλων προς τον Λευκό Πύργο για τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του τροπαίου
  [ΠΡΟΣΟΧΗ! να αποφευχθεί οπωσδήποτε η φράση-κλισέ για ΠΟΤΑΜΙΑ φιλάθλων που συρρέουν στον πύργο τον λευκό].
  Στη συνέχεια, μαζί με τους λαϊκούς αγωνιστές φιλάθλους, θα πάει στο αεροδρόμιο για την μεγαλειώδη υποδοχή των ηρώων. Οι φίλαθλοι αυθόρμητα θα του περάσουν κασκόλ στο λαιμό για να φωτογραφηθεί με το κύπελο.
  Ο συνδυασμός «Ανοιχτή Πόλη» και ο υποψήφιος δήμαρχος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, θα προτείνει στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ πάρκου της πόλης σε ανάμνηση του μεγάλου γεγονότος της νίκης.
  [Να ανατεθεί στη Βιβιάννα –που ξέρει να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά- να εντοπίσει πάρκο, αντάξιο τουλάχιστον του «Πεδίου του Άρεως» -δεν είναι δυνατόν η Θεσσαλονίκη να έχει μόνον «του Άρεως…» θα αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση πο θα εκδοθεί]

  *κύριε Τσαουσίδη, μην το πάρετε στα σοβαρά 🙂

  vladimiros

  April 26, 2014 at 9:33 pm

  • Αυτό πρέπει να το προβιβασουμε σε post .. Lol ρε 🙂

   thanosk

   April 26, 2014 at 9:48 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: