Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Τίνος παιδί είσαι;

with 4 comments

Θα μπορούσε να είναι αστείο, αν δεν ήταν προσβλητικό. Δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας, μια και όλοι διαφημίζουν πόσο νέος είναι και αισθάνεται. Να υποθέσω ότι είναι αλαζονεία ή ότι δεν μπορεί να θυμηθεί 2 ονόματα σε μια συζήτηση. Πάντως εκτός από τις 2 φορές του Μπουτάρη, είχαμε και τον Καλαφάτη να πέφτει στο ίδιο ατόπημα, αλλά αυτό είναι άλλο ποστ.

Τα Windows και το ελέυθερο λογισμικό τα ξέρουμε αλλά ένα όνομα;

 

Πως σε είπαμε αρχηγέ;

Written by argos

May 9, 2014 at 10:35 pm

4 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Για Καλαφάτη, δεν λέω. Για τον Μπουτάρη, τα λέει ο φίλος του, Γιάννης Βαλτής:

  “Θυμάμαι μια συνάντηση με έναν από τους δεινόσαυρους της κουλτούρας, αυτούς με τα φροντισμένα γένια, τα άψογα ελληνικά, τα παχουλά συνήθως χέρια που τρώνε λιτά ένα ψάρι στη σχάρα με μια σαλάτα και που η αφ’ υψηλού ματιά τους σε κάνει να θέλεις να τους πνίξεις.

  Κάθε πέντε λεπτά του απηύθυνε τον λόγο, προσφωνώντας τον με το λάθος επίθετο. Τον διόρθωνε αυτός, ζητούσε συγγνώμη ο Μπουτάρης. Μετά από πέντε λεπτά, πάλι το ίδιο λάθος. Το στομάχι μου είχε γίνει κόμπος. Όταν επιτέλους φύγαμε από το γεύμα κι εγώ σχολίασα ότι «τον γά…σες τον άνθρωπο, ρε Γιάννη», μου είπε σκασμένος στα γέλια με την άηχη φωνή του «πολύ ψηλά τον παίρνουν μερικοί τον αμανέ και θέλει να τους προσγειώνεις».

  http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=33168

  Θάνος Τάκης

  May 9, 2014 at 11:13 pm

  • Το έχω υπ όψη μου το κείμενο, αλλά δεν μπορεί να είναι ο ίδιος λόγος που το έκανε και για τους νεαρούς. Δεν είδα να παίρνουν ψηλά τον αμανέ κανενας από τους δυο

   argos

   May 10, 2014 at 3:09 am

   • Ίσως άλλαξαν τα κριτήριά του και πλέον συμπεριφέρεται παρομοίως και με “χαμηλότερους αμανέδες”. Τους οποίους, φυσικά ποτέ δεν είδαμε, αλλά πιθανόν, φαντάστηκε.

    Ίσως πάλι, ισχύει η δεύτερη περίπτωση: δεν μπορεί να θυμηθεί 2 ονόματα σε μια συζήτηση. Αυτό πρέπει να είναι.

    Και ο κ. Ρακκάς, και ο κ. Παπαμιχαήλ, ελπίζω να εκλεγούν, τουλάχιστον αυτοί, από το ψηφοδέλτιό τους. Ωραίες ιδέες, σκεπτόμενοι άνθρωποι. Καλή τους επιτυχία!

    Θάνος Τάκης

    May 10, 2014 at 10:33 am

 2. Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής των λεγόμενων debates; Μήπως πρέπει να αρχίσουν να γίνονται αλα στυλ “TEDx” με τον κάθε υποψήφιο να παρουσιάζει στον κόσμο ένα πλάνο για την πόλη, το όραμά του, το business plan του, ή ο,τι άλλο τελος πάντων θεωρεί σωστό;

  Όπως εκείνος ο δήμαρχος από τις Η.Π.Α. – ξεχνώ το όνομά του – που θα έπρεπε να του φτιάξεις μόνιμο banner – παράδειγμα στο site.

  Το παραπάνω design είναι απαρχαιωμένο νομίζω. Μετά από την προσωπική παρουσίαση του καθενός ή καθεμιάς από τους υποψηφίους μπορούν να καθήσουν, με αλφαβητική σειρά, χωρίς ή με τραπέζι και να συγκρουστούν.

  Πριν τον Καλαφάτη και τον Μπουτάρη, πιο πατερναλιστικός απ’ όλα – που οδήγησε και κατ’ επέκταση στο αποτέλεσμα που περιγράφεις – είναι ο σχεδιασμός του debate. Ποιος μας λέει οτι ο Μπουτάρης θα βγει πρώτος, ο Καλαφάτης δεύτερος και ο Μηταφίδης τρίτος και οι υπόλοιποι με την σειρά που παρουσιάζονται; ή μήπως κατέβηκε ο Ρακκάς και ο Παπαμιχαήλ ξανά σε εκλογές και βγήκανε τελευταίοι και δε το ξέρουμε;

  Θυμίζει κάτι από την αυτοεκπληρούμενη προφητεία των δημοσκοπήσεων…

  Black Pearl

  May 12, 2014 at 7:52 am


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: