Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Το κακό το μάτι

leave a comment »

Λίγες μέρες πριν, ο χαρισματικός πολιτικός, που λίγοι τον καταλαβαίνουν, ανακοίνωνε δημόσια την λύση που αφορά στην κατάργηση του ΕΝΦΙΑ χωρίς να δημιουργηθεί τρύπα στον προϋπολογισμό

Χτες πριν ακόμα καταφέρουμε να χωνέψουμε την είδηση ο συμπαθής πολιτικός τραυματίστηκε σε τροχαίο στον Βόλο. Ευτυχώς το τραύμα του είναι θλαστικό και όχι ιδιαίτερα ανησυχητικό.Υπάρχουν μερικοί που αβάσιμα πιστεύουν ότι το ατύχημα μπορεί και να μην ήταν τελείως ατύχημα. Ίσως ναοφείλεται σε αντίδραση οργανωμένων συμφερόντων, είναι βλέπεις και η πόλη που προδιαθέτει για περίεργες σκέψεις. Εμείς λέεμ ότι όλα αυτά είναι βλακείες και ιστορίες για ψεκασμένους. Το Frappelections γνωρίζει την αιτία.

Είναι προφανές ότι τον ματιάξανε οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Όμως και αυτός, ο χριστιανός, δεν πρόσεχε.

Φοβούμενος ακριβώς το κακό μάτι, ο άλλος εξέχων πολιτικός της χώρας, ο Βασίλης ο Λεβέντης έδωσε εντολή ακόμα και τα προεκλογικά περίπτερα του κόμματος να είναι δίπλα σε εκκλησίες για να μη τους πιάνουν οι βασκανίες.

skΟ πρόεδρος είναι παλιός, ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Ευκαιρία να μάθουν από αυτόν και οι νέοι ανερχόμενοι πολιτικοί.

Written by argos

September 13, 2015 at 1:50 pm

Leave a comment