Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Οι Πατριώτες του ΚΙΝΑΛ

leave a comment »

Εκτός από τον Δήμο υπάρχουν και εκλογές στην περιφέρεια. Εκλογές που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται κανείς εκτός από τους υποψήφιους, ίσως γιατί φαίνεται ότι θα κάνει περίπατο ο Very Τζιτζικώστας Macedonia. Λογάριασε όμως χωρίς τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ. Υποψηφίους που δεν τρώνε κουτόχορτο, τα έχουν δει και κατλάβει όλα. Άσεπ ου δεν είναι απάτριδες. Είναι παλικάρια της Φώφης.

Ένας από αυτούς είναι και ο κύριος Στεφανίδης, απόστρατος της Ελληνικής Αεροπορίας. Υποθέτω στην ίδια ή μικρότερη ηλικία από την Φώφη, θα βγηκε και αυτός στην σύνταξη. Έχοντας λοιπόν χρόνο και εμπειρία κατεβαίνει με τον συνδυασμό του κ. Παπαστεργίου και το ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Στεφανίδης είναι πατριώτης, Μακεδόνας, πιθανότατα από το 1922 και μετά, αλλά δεν έχει σημασία ειναι Μακεδόνας και δεν μασάει κουτόχορτο, ξέρει να κάνει προσθέσεις και ξέρει και αγγλικά.

Ο Εχθρός της Μακεδονία είναι ο Σόρος, δεν θα πρέπει να τον μπερδεύουμε με τον Σώρρα που είναι φίλος, ο εχθρός λοιπόν είναι ο Σόρος. Ποια είναι η παρουσία του Σόρος στα Βαλκάνια, στην Ελλάδα; Με την ΜΚΟ του που λέγεται Solidarity Now. Πως λέγεται η παράταξη του Τζιτζικώστα; Αλληλεγγύη, δηλαδή Solidarity, άρα;

 

Το μόνο που με προβληματίζει στο όλο σκεπτικό είναι το ότι και η εκκλησία είχε μια ΜΚΟ που την λέγανε σκέτη Αλληλεγγύη, αλλά ο συλλογισμός του κ. Στεφανίδη δεν έφτασε εκεί, καθώς και το ότι ο κ. Στεφανίδης είναι υποτίθεται υποψήφιος ενός προοδευτικχαχαχαχα κόμματος.

Patriotism is the last refuge of a scoundrel. Samuel Johnson

Υ.Γ. δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίρνει για οτιδήποτε το μέρος του Τζιτζικώστα, από τους πιο fake πολιτικους που περάσανε από την πόλη. Μπράβο ΚΙΝΑΛ συνέχισε έτσι

Παρακάτω ακολουθεί και sxreenshot για να μην εχουμε καμια εξαφάνισει του ποστ

stefanidis

Leave a comment