Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Και ένας ιππότης για τον δήμο

with 8 comments

Εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε για νέες υποχωρήσεις καθώς και νέες εκλογικές συνεργασίες, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Στεργίου ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφίοτητα του με στόχο «μια διαφορετική πρόταση για το Δήμο Θεσσαλονίκης και τους συμπολίτες μου» όπως αναφέρεται στην λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε.

Για τον κ.Στεργίου λίγα γνωρίζω και ακόμη λιγότερα υπάρχουν στο διαδίκτυο (οι reporter του frappelections εργάζονται πυρετωδώς να το διορθώσουν), αλλά βρήκα αυτό το ενδιαφέρον άρθρο όπου ο κ.Στεργίου εμφανίζεται ως ‘Διοικητής των Ναϊτών Ιπποτών Κ. Μακεδονίας’. Ξαφνικά αισθάνομαι ότι η πόλη πήρε το δρόμο πίσω για το Βυζάντιο.

Update on Sep 14, 2010:
Το πλήρες όνομα του είναι Αρμόδιος Στεργίου. Ήταν επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΠΘ στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών (αν και φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει λόγω σύνταξης) και διευθυντής των γνωστών ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στην Θεσσαλονίκη. Επίσης εμφανίζεται ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων καθώς και υποστηρικτής της ιδέας να μετατραπεί η Ροτόντα σε εκκλησία

Written by thanosk

September 12, 2010 at 2:58 pm

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Προ ημερών έπεσε στα χέρια μου ένα ενημερωτικό 10 σέλιδο για τον κύριο αλλά σιγά μη σας κάνω τη χάρη να το σκανάρω 😛

    Θα σας δώσω πάντως ένα tip για να το βρείτε. Λέγεται “Ο Νεοδημοκράτης”.

  2. […] άρθρα που τον προλογίζουν ως “ο καθηγητής του Α.Π.Θ και […]

  3. Οι ναίτες δεν έχουν σχέση με το Βυζάντιο, αλλά με τη δυτική ρωμαϊκή αυτοκρατορία του Μεσαίωνα. Δες εδώ http://alturl.com/6r47n εδώ http://alturl.com/t9kbw εδώ http://www.rotary-athinai.org/RotaryIntro.htm κι εδώ http://alturl.com/gpb49 και κάνε τις σχετικές συνδέσεις στο μυαλό σου με βάση την κειμενολεζάντα του κειμένου στο οποίο παραπέμπεις. Ελπίζω να λειτουργήσουν όλοι οι σύνδεσμοι.

    coolplatanos

    September 14, 2010 at 1:03 pm

  4. […] Στεργίου […]

  5. […] Θωμά- βλέποντας το 26,1% που φαίνεται να συγκεντρώνει ο κ. Στεργίου; Δεν χρειάζεται να σας θυμίσω ποιος είναι ο κ. […]

  6. […] βέβαια θα ήθελα να τονίσω στον καλό μας Ιππότη ότι το σχέδιο του δεν είναι αρκετά φιλόδοξο και θα […]

  7. […] αντίθετη πορεία ακολουθεί ο Ναϊτης Ιππότης και μόνιμα απών από το Δημοτικό Συμβούλιο Μάκης […]

  8. […] αγαπημένος μας στο frappelections έχουμε διάφορα μαζεμένα γι’ αυτόν. Πάντως παρ’ ότι έχει εκλεγεί με το […]


Leave a comment