Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Συμβολικό

with 3 comments

Στο site του ο “όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω¨ Γκιουλέκας έχει και μια σλίδα όπου παρουσιάζει τους δημοτικούς συμβούλους του και έχει μια φωτογραφία τους πανοραμική.

Δεν θα είχε ιδαίτερη σημασία αν το σημείο δεν είχε την δική του ιστορία. Η φωτογραφία είναι με φόντο τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, αν θυμάμαι καλά έργο της πολιτιστικής. Σαν να μας λέει κοιτάω μπροστά και δεν φωτογραφιζόμαστε στον Λευκό Πύργο. Ως εδώ καλά. Σε ποιό σημείο όμως βρίσκεται προκειμένου να έχει ακριβώς αυτό το φόντο. Οι ομπρέλες δίπλα τους τι είναι;

Οι υποψήφιοι βρίσκονται στο χώρο του Interni (μπορεί να έχει αλλάξει όνομα φέτος), ένα από τα παράνομα κτίσματα της πόλης. Εξηγούμαι. Όταν έγινε η νέα παραλία με μπάζωμα, υπήρξε νόμος που απαγόρευε οποιαδήποτε δόμηση δεξιά του παραλιακού δρόμου (νομίζω Κένεντι τότε, Μεγ. Αλεξάνδου τώρα0. Η πρώτη που το καταστρατηγήσανε ήταν το ταμείο των Οτετζήδων, νομίζω το ΤΑΠ-ΟΤΕ και έχτισε το κτίριο που εκμεταλλεύεται μεγαλοξενοδόχος της χώρας σήμερα, το “Μακεδονία Παλλάς”, με τις ευλογίες, αν δεν κάνω λάθος του παππού Καραμανλή.

Πολύ αργότερα, χτίστηκε ένα αναψυκτήριο από τον Δήμο, θα σας γελάσω με ποιον δήμαρχο, αλλά ήταν σίγουρα μετά την κατάληψη του Δήμου από την δεξιά. Σιγά σιγά από αναψυκτήριο για παπούδες έγινε, καφέ για να μετατραπεί στο Interni. Το κτίριο το είχε επινοικιάσει και νομίζω ακόμα και σήμερα αυτοί φάινεται να έχουν την άδεια, η εταιρία Αφοι Σιδέρη.

Το να επιλέξεις, ένα δημοτικό κτίριο που χτίστηκε με περίεργους τρόπους και μετατράπηκε η χρήση του σε ακριβό club μάλλον δείχνει και το σχέδιό σου για την πόλη. Ωραία επιλογή. Περιμένω τώρα τους υποψήφιους του Μπουτάρη να φωτογραφηθούν στο άλλο σκάνδαλο, το Kitchen Bar για να δέσει το γλυκό.

3 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Μπα…
    Οι Μπουταριακοί θα πρέπει λογικά να πάνε στο καφέ του “Μακεδονία Παλλάς” και με τις ευλογίες τους το χτίσμα να μπεί μέσα στη θάλασσα. Η στον “Όμιλο” με τις παρκαρισμένες καγιέν στην παραλία και τις χρυσές οδοντόβουρτες.

    Dark Angel

    October 4, 2010 at 12:21 pm

  2. […] με τους υποψήφιους και τώρα με τους εθελοντές. Αν βγει θα πρότεινα να […]


Leave a comment