Frappelections

για να βγεί το άχτι για τις πάντα αλλοπρόσαλλες εκλογές και την πολιτική.META

Η Γαλάνη μεταδημότευσε

with 2 comments

Διαβάζω στο site της Πρωτοβουλίας, απόσπασμα από την συνένετυξη της Δήμητρας Γαλάνη στον Αγγελιοφόρο της 23/09 (αλήθεια, τώρα πήραν την αποδελτίωση;):

Μαθαίνω όμως ότι στις επόμενες εκλογές κατεβαίνουν σοβαρά πρόσωπα, άνθρωποι που είναι πραγματικά δεμένοι με τη πνευματικότητα και την αλήθεια αυτής της πόλης. Ένας από αυτούς είναι ο κ. Μπουτάρης που για μένα αλλά και για τον περισσότερο κόσμο είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή για τη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι τα πρόσωπα ορίζουν και το επίπεδο της πόλης αλλά και τη σοβαρότητα του πολιτικού διαλόγου που χρειάζεται για να πάνε τα πράγματα μπροστά.

Βέβαια δεν το σχολιάζει κανείς οπότε, θεωρώ ότι 2 τινά μπορεί να συμβαίνουν

1) Ότι αφού θεωρεί η κα. Γαλάνη ότι ο κ. Μπουτάρης είναι ότι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί, θα πρέπει να τον ψηφίσουμε, ή

2) Ότι μεταδημότευσε και είπε να μας πει τι θα ψηφίσει…

Δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί οι συμπάθειες ή οι πολιτικές πεποιθήσεις του αγαπημένου μου τραγουδιστή/ηθοποιού/ποδοσφαιριστή θα πρέπει να είναι και δικές μου συμπάθειες. Ιδίως όταν αυτός δεν θα υποστεί ποτέ την διακυβέρνηση αυτού που στηρίζει.

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Αναρωτιέμαι πού θα ψηφίσουν οι κάτοικοι της Τριανδρίας, που τόσο πολύ επαίνεσε ο κος Μπουτάρης για την αποτελεσματικότητα του υπάρχοντος δημοτικού μηχανισμού. Στο “επικαιροποιημένο” πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας (http://protovoulia2010.gr/issues/) γίνεται αναφορά σε “5 Μικρά Δημαρχεία”. Εφόσον η Τριανδρία θα ενωθεί με το Δήμο Θεσσαλονίκης, μιλάμε για 6 Δημοτικές Κοινότητες. Στην καλύτερη περίπτωση πρόκειται για τυχαίο τυπογραφικό λάθος, που δείχνει επιπολαιότητα από την πλευρά των συντακτών του προγράμματος (κανένας δεν το πρόσεξε τόσον καιρό;). Στη χειρότερη περίπτωση, είναι άγνοια του Καλλικράτη, ειδικά εφόσον δεν γίνεται καμιά αναφορά στην ενσωμάτωση του Δήμου Τριανδρίας…
    Φίλτατοι Bloggers, ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά σε αυτά που οι υποψήφιοι προτείνουν, και θα ανακαλύψουμε ουκ ολίγα μαργαριτάρια…!!!!

    yushumuri

    October 7, 2010 at 10:54 pm

  2. Δίκιο έχεις αλλα΄είμαστε λίγοι και τα λάθη πολλά.
    Ευτυχώς που το επεσήμανες γιατί θα περνούσε έτσι

    argos

    October 8, 2010 at 11:32 am


Leave a comment